Brasov: Cutitarul din Mall-ul Coresi a fost prins. Acesta a injunghiat o persoana in Vinerea Mare

Last Updated on aprilie 17, 2015 Un braşovean în vârstă de 32 de ani este acuzat de tentativă de omor şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, după ce a atacat cu un cuţit, chiar în Vinerea Mare, un alt bărbat, în parcarea mall-ului Coresi din Braşov.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Emanuel Marian Bihaci, după ce acesta l-a înjunghiat pe A.C. Într-o altercaţie iscată în parcarea mall-ului braşovean, la care au mai participat şi alte persoane.

„Este vorba despre aplicarea unei lovituri cu un cuţit în zona posterioară a hemitoracelui stâng al victimei, cu interesarea plămânului stâng, producându-i acesteia leziuni vindecabile în 28 – 30 zile de îngrijiri medicale.

Faţă de inculpat s-a formulat propunere de arestare preventivă, privind săvârşirea infracţiunii de «tentativă de omor», admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov”, a precizat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Mihaela Alina Popescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, citata de bzb.ro.

Previous Story

Brasov: Accident la Ceasu’ Rău provocat de o soferita de 27 de ani. A rupt 3 dispozitive de parcare si a lovit doua masini

Next Story

Aeroportul Brasov incurcat in hartii si promisiuni de bani. Nu avem teren pe ce sa construim dar avem credite luate si promisiuni de bani de la Guvernul Ponta