Brasov: Zonele de picnic, intra in reparatii pentru „sezonul gratarelor“

Last Updated on martie 24, 2015 Conducerea Primăriei Braşov a anunţat că a luat măsurile necesare pentru ca, odată cu venierea priăverii, locurile de picnic din municipiu să fie pregătite din toate punctele de vedere.

Astfel, inspectorii municipalităţii împreună cu angajaţii Regiei Pădurilor Kronstadt au inspectat cele trei zone special amenajate pentru ieşiri la iarbă verde – „La Iepure“, Pietrele lui Soloon şi Noua – pentru a vedea care sunt problemele.

„De zilele următoare, vor începe reparaţiile în toate aceste zone. Se vor repara vetrele de foc, mesele, băncile, foişoarele şi se vor monta noi grătare sau coşuri de gunoi, dacă acestea au dispărut sau au fost deteriorate”, a explicat Sorin Toarcea, purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, citat de adevarul.ro.

În prezent, în municipiul Braşov sunt amenajate trei zone de picnic care oferă peste 100 de mese, vetre pentru grătare, dar şi coşuri de gunoi. Cele mai multe locuri pentru picnic sunt amenajate în zona „La Iepure“ din Răcădău, unde au fost montate 64 de mese, bănci, dar şi 64 de vetre pentru grătar.

Celelalte locuri speciale de grătar din municipiu sunt la Pietrele lui Solomon, unde sunt 35 de mese şi vetre, iar alte două locuri sunt în cartierul Noua, respectiv lângă lac, unde sunt aproximativ 50 de mese.

Previous Story

Poiana Brasov: Se reia lucrul la parcarea supraetajata

Next Story

Brasov: Promotii la Mall-ul Coresi, vineri, in ziua deschiderii: H&M ofera carduri incarcate cu 50 lei. Pizza1+1 gratis. Reduceri de pana la 70% la Za-Za, Vezi aici mai multe oferte: