Brasov: „Share!”, prima carte despre fenomenul Facebook de la alegerile prezidentiale din Romania, va fi lansata la libraria Carturesti

Last Updated on ianuarie 20, 2015

Lucian Mîndruţă (foto) lansează la Braşov „Share!”, prima carte despre fenomenul Facebook din noiembrie 2014, care a condus la o mobilizare la vot exemplară, nemaîntâlnită din 1990 şi până în prezent.

Braşovul va găzdui evenimentul de lansare vineri, la Librăria Cărtureşti cu începere la ora 19.30, iar alături de Lucian Mîndruţă vor lua cuvântul Petronela Rotar şi alţi invitaţi.

wqwq

Prima parte a cărţii, scrisă în urma experienţelor trăite de autor în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2014, este o culegere de statusuri de pe Facebook, însoţite de comentarii şi de o analiză a motivelor care au condus la viralizarea anumitor mesaje electorale, a clipurilor video, şi nu în ultimul rând a cauzei românilor plecaţi din ţară, anunta bzb.ro

Partea a doua din „Share!” cuprinde eseuri şi articole pe teme diverse – de la sfaturi adresate tinerilor, la hobby-uri, religie, şcoală, perioada comunistă, copilărie, sport, media şi multe altele. „Share!”, al cărei subtitlu este „Cum am învăţat din social media să-i iubesc din nou pe români”, a apărut la Editura Herg Benet, în colecţia Radical din 9.

Drepturile de autor în urma vânzării cărţii vor fi donate integral pentru publicarea unui tânăr scriitor, care va fi ales în urma unui concurs special de manuscrise.

Previous Story

Video Brasov: Rata Carolina la Gradina Zoologica

Next Story

Video Brasov: 7 Scari – Canionul de clestar