Brasov: Canionul „7 Scari“, deschis doar pentru grupuri

Last Updated on ianuarie 26, 2015

Canionul, „7 Scări“ va fi închis publicului pînă la data de 15 martie, cu toate că nu a putut fi vizitat după începutul sezonului rece. Pînă la jumătatea lunii martie va fi închisă şi tiroliana de la „7 Scări“.

111

Potrivit reprezentanţilor Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele, care administrează canionul, obiectivul va putea fi vizitat între timp doar de grupuri şi numai sub supravegherea unui ghid sau al unui profesor, în cazul elevilor şi al studenţilor.

O vizită la Canionul „7 Scări“ sau o permisiune de a-l traversa poate fi obţinută printr-o cerere în scris adresată Regiei, la adresa din Săcele, str. Fagului nr 46 sau pe e-mail, la adresa rplp_sacele@ yahoo.com. Vizitarea canionului costă 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii. (sursa: monitorulexpres.ro)

Grupurile organizate, formate din cel puţin cinci persoane, însoţite de un ghid autorizat sau de un profesor plătesc 5 lei/persoană sau 2 lei, în cazul elevilor sau studenţilor.

Potrivit datelor disponibile pe site-ul Regiei Publice Locale a Pădurilor Săcele, tariful pentru închirierea echipamentelor de protecţie pentru traversarea canionului (cască, ham, lonjeroane, carabiniere) este de 5 lei pe set, iar turiştii care vor să închirieze un ansamblu masă cu două banci achită o taxă de 15 lei/zi.

Previous Story

Ziua lui Ceausescu a dat Brasovul peste cap in 1986

Next Story

Brasov: Pasaj suspendat pe cabluri intre cartierul Astra si Ocolitoare. Ca in San Francisco