Brasovul devine „Oras din poveste“. Sambata de la ora 17 se aprind luminile de Craciun in Piata Sfatului

Last Updated on decembrie 5, 2014

Sambata seara de la ora 17.00 se vor aprinde luminile ornamentale din acest sezon. Culorile oficiale ale acestor sărbători de iarnă la Braşov vor fi albul cald şi argintiul, iar la fel ca si anul trecut un al doilea brad va fi impodobit in piata Enescu.

bvbv

,,Ca în fiecare an, dorim să le oferim braşovenilor şi turiştilor un oraş din poveste care va începe, conform tradiţiei, cu aprinderea luminilor de sărbători în data de 6 decembrie, cînd va fi deschis şi Tîrgul de Crăciun, din Piaţa Sfatului şi Michael Weiss. Îi aşteptăm pe toţi braşovenii, de Moş Nicolae, să aprindem împreună luminile sărbătorilor de iarnă la Braşov“ , a spus primarul George Scripcaru, citat de monitorul expres.

In deschiderea sezonului de craciun, pe scena din centru va canta Andra, apoi grupul Anatoly va canta colinde. De sîmbătă, în fiecare week-end pînă la Crăciun, pe scena din Piaţa Sfatului se vor auzi cîntecele Sărbătorilor de iarnă. În perioada 21-23 decembrie, de la ora 18.00, în Piaţa Sfatului va fi jucat spectacolul „Naşterea Ta, Doamne Isuse“, al Teatrului Arlechino, în parteneriat cu Teatrul Excelsior Bucureşti.

Pentru a le face braşovenilor şi turiştilor mai uşoară călătoria spre Piaţa Sfatului, RAT Braşov a luat decizia ca pe 6 decembrie, în intervalul orar 16.00-20.00 să suplimenteze capacitatea de transport pe mai multe linii spre Centrul vechi.

Previous Story

Amintiri din Brasov: Strada Republicii pe la 1900

Next Story

Prin Brasov. Biserica Sf. Nicolae