Spitalul MedLife Brasov cuprinde un bloc operator cu 3 sali de operatie, sectie de anestezie si terapie intensiva, 3 linii de garda si o farmacie proprie

Last Updated on octombrie 21, 2014

Brasovenii pot beneficia de servicii medicale la cele mai inalte standarde in noul Spital MedLife, inaugurat in luna septembrie. Noua unitate are o suprafata de 5.500 mp si o capacitate de 60 de locuri, in rezerve cu unul si doua paturi.

Spitalul MedLife Brasov cuprinde un ambulatoriu de mari dimensiuni, un bloc operator cu 3 sali de operatie, sectie de anestezie si terapie intensiva, laborator, centru de imagistica, 3 linii de garda care asigura functionalitatea spitalului 24/24 si o farmacie proprie.

Localizat intr-un spatiu modern, spitalul este dotat cu echipamente de ultima generatie precum: RX Axiom Iconos R200, Ecograf Acuson S200 care permite efectuarea ecografiilor ghidate cu substanta de contrast, statie centrala cu monitoare ATI, trusa laparoscopie pentru chirurgie si ginecologie tip Visera, cu accesorii pentru ginecologie si artroscopie.

In cadrul zonei de ambulatoriu pacientii pot beneficia de expertiza medicala de top pentru urmatoarele specialitati medicale: chirurgie generala, ortopedie-traumatologie, chirurgie si ortopedie pediatrica, cardiologie, medicina interna, endocrinologie, reumatologie, nefrologie, gastroenterologie, oncologie, hematologie, ORL, oftalmologie, urologie, obstetrica-ginecologie, radiologie si imagistica.

Specialitatile cu posibilitate de spitalizare continua sunt: chirurgie generala, chirurgie plastica, chirurgie pediatrica, ginecologie, chirurgie bucomaxilofaciala, oftalmologie, ORL, urologie, ortopedie-traumatologie, chirurgie vasculara, oncologie, gastroenterologie, reumatologie, nefrologie, endocrinologie, medicina interna.

Contact
Adresa: str. Turnului nr. 5A, Brasov

Previous Story

Brasov: Aristotel Cancescu se retrage din Media. A cedat televiziunea Mix 2 dupa ce DNA l-a pus sub urmarire penala

Next Story

Brasov: Petrecere de groaza de Halloween la Castelul Bran