Brasov: Petrecere de groaza de Halloween la Castelul Bran

Last Updated on octombrie 21, 2014

Legendarul Conte Dracula, ţipetele şi dansul ielelor vor însoţi participanţii la eveniment la tot pasul într-un tur de neuitat, la finalul căruia aceştia vor avea ocazia de a degusta vinul roşu ca sângele, în curtea interioară a castelului.

halloween

Vizitatorii cu chef de distracţie sunt invitaţi, pe 1 noiembrie, să se bucure de Halloween în parcul regal, la o petrecere la adăpostul unui cort special decorat pentru acest eveniment. Începând cu ora 19.30, petrecăreţii vor putea viziona filmul Dracula (SUA – 1931), iar la 21.30 se va da startul petrecerii de Halloween

Deşi ţinuta horror nu este obligatorie, participanţii la petrecere nu trebuie să uite să se costumeze, întrucât cea mai originală ţinută va fi premiată. Totodată, copiii curajoşi, însoţiţi de cei dragi, vor fi recompensaţi de contele Dracula cu bomboane.(sursa: adevarul.ro)

Pentru eveniment, vor fi puse în vânzare două categorii de bilete, care pot fi achiziţionate în seara respectivă de la casieria castelului: 50 de lei – acces în castel tur nocturn alături de contele Dracula, vin roşu, dansul ielelor şi 75 de lei – acces în Castelul Bran, în cort, tur nocturn cu contele Dracula, black vodka shots, vin roşu, dansul ielelor, proiecţie film horror şi petrecere.

Previous Story

Spitalul MedLife Brasov cuprinde un bloc operator cu 3 sali de operatie, sectie de anestezie si terapie intensiva, 3 linii de garda si o farmacie proprie

Next Story

Iohannis vs Ponta: Cotele caselor de pariuri inainte de alegeri