Brasovul e pregatit pentru „Romanian Music Awards“. Tu mergi?

Last Updated on septembrie 3, 2014

Piaţa Sfatului va găzdui pe 12 septembrie, de la ora 20.00, de-a XII-a ediţie a Galei „Romanian Music Awards“, a treia ediţie desfăşurată la Brşaov. Organizatorii au publicat deja nominalizările la toate categoriile la care vor fi acordate premii. „Răsfăţatul“ ediţiei pare a fi Smiley care a fost nominalizat de şapte ori. Pe locul doi este Andra, cu patru nominalizări, din cele 14 categorii la care se aşteatpă voturile fanilor pînă în ziua galei. 
222
Cei mai îndrăgiţi artişti vor păşi pe covorul roşu 

Cei mai iubiţi artişţi români, solişti sau trupe ai momentului, vor păşi pe covorul roşu ce va fi aşternut în Piaţa Sfatului. Inna, Smiley, Andra, Vama, Direcţia 5, Antonia sau 3 Sud Est sînt doar cîteva din numele aflate pe lista nominalizărilor. Ca şi la ediţiile trecute, voturile fanilor vor determina destinaţia premiilor, pentru că artiştii sînt recompensaţi exclusiv pe criteriul popularităţii. Cei care doresc să îşi susţină preferaţii, o pot face accesînd pagina de Internet www.rma.1music.ro. Pînă ieri au fost înregistrate peste 350.000 de voturi. (sursa: monitorulexpres.ro)

Gina Pistol şi Cosmina Păsărin prezintă show-ul 

Organizatorii Romanian Music Awards 2014 au anunţat ieri că show-ul va fi prezentat de Gina Pistol şi Cosmina Păsărin. „Mă bucur că mi s-a oferit ocazia de a reveni pe scena celei mai longevive gale de premiere a artiştilor din industria muzicală românească. A mai rămas puţin timp, aşa că abia aştept să ne întîlnim pe 12 septembrie la Braşov. Eu şi Gina sîntem prietene de ceva timp, dar nu am avut ocazia să facem echipă pe o scenă, aşa că alăturarea noastră este una inedită“, a spus Cosmina. Şi Gina este nerăndătoare să revină pe sena din Braşov.

„Îmi place să particip la evenimente de asemenea anvergură. Îmi place muzica, îmi place să fiu alături de un public primitor cu o energie super bună, care se bucură de Romanian Music Awards. Îmi place foarte mult Cosmina. Cu toate că nu ne suportam cînd eram mai mici, lucrurile s-au schimbat cînd ne-a venit mintea la cap, iar acum sîntem prietene bune”, a spus Gina. Gina Pistol a prezentat chiar anul trecut gala, alături de Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, iar Cosmina Păsărin a prezentat gala din 2011, cînd s-a aflat pe scenă alături de Puya. 

Previous Story

Guvernul Ponta anuleaza autostrada Brasov – Sibiu! Vom avea doar un drum expres. Crezi ca este o idee buna?

Next Story

Brasov: Locul unde se „invart” banii :)