Brasov: Seasons Residence, apartamente de vanzare in mijlocul naturii

Last Updated on septembrie 22, 2014

La Seasons Residence vei gasi o locuinta cu munti ametitori in zare şi copaci fosnitori de jur imprejur, precum si un spatiu confortabil si modern in interior, fiind  aproape de tot ce ai nevoie pentru a-ti satisface usor nevoile si dorintele. Toate apartamentele sunt compartimentate inteligent, cu terase si spatii generoase inundate de lumina naturala si cu vedere catre orasul vechi si Tampa.

Clientii pot sa-si aleaga dintr-o varietate foarte mare de apartamente, de la studiouri la apartamente de 4 camere si chiar penthouse-uri, pentru cei care isi doresc ceva cu totul deosebit. Majoritatea apartamentelor au vedere spre zona veche a Brasovului.In functie de tipul ales, toate locuintele dispun ori de terase cu vedere panoramica catre muntele Tampa si Brasovul Vechi.

Seasons Residence contopeşte spiritul muntelui şi ritmul oraşului într-un proiect rezidenţial care oferă locuinţe tuturor iubitorilor de munte din Brasov sau de oriunde altundeva. Locatia proiectului este atat de bogată in istorie si farmec orasul Brasov avand un loc special in inima fiecaruia.

Contact:
Drumul Poienii, km 4
+4073 5507 000

Previous Story

Brasov: Urcus catre Turnul Alb

Next Story

Made in Brasov: Brasovenii de la Reinert au a doua capacitate de productie de „Salam de Sibiu” din tara