Brasov: Romanian Music Awards va fi prezentat de Cosmina Pasarin si Gina Pistol

Last Updated on septembrie 8, 2014

După nu mai puțin de 11 ani, Romanian Music Awards adună din nou pe covorul roșu personalitățile esențiale din industria muzicală autohtonă pentru un nou șir de concerte, premiere și decernări. A 12-a ediție a evenimentului are loc pe 12 septembrie în Piața Sfatului din Brașov și este organizată de Music Channel și UTV. Cu 350.000 voturi înregistrate până acum la cele 14 categorii, tensiunea începe să apară.

444

Pentru început, Music Channel se bucură de prezența Cosminei Păsărin și a Ginei Pistol în calitate de prezentatoare ale evenimentului, dar nu separat, ca în anii trecuți, ci alăturate într-un duo exploziv.

Cosmina ne transmite: ”Mă bucur că mi s-a oferit ocazia de a reveni pe scena celei mai longevive gale de premiere a artiștilor din industria muzicală românească. A mai rămas puțin timp, așa că abia aștept să ne întâlnim pe 12 septembrie la Brașov!” Despre colega cu care va garanta un show ca la carte, Cosmina ne spune: ”Eu și Gina suntem prietene de ceva timp, dar nu am avut ocazia să facem echipă pe scenă, așa că alăturarea este una inedită!

În primul rând mă bucur pentru c-o să am ocazia să revăd oameni dragi, din echipa Music Channel”, afirmă Gina. ”În al doilea rând îmi place să particip la evenimente de asemenea anvergură. Îmi place muzica, îmi place să fiu alături de un public primitor cu o energie super bună, care se bucură de Romanian Music Awards. Mă bucur foarte mult că am primit din nou ocazia de a fi alături de voi! Îmi place foarte mult Cosmina! Cu toate că nu ne suportam când eram mai mici, lucrurile s-au schimbat când ne-a venit mintea la cap. Acum ne înțelegem doar din priviri”, continuă Gina despre colega alături de care va prezenta evenimentul.

Cosmina Păsărin a prezentat în 2011 alături de Puya, iar Gina Pistol a urcat pe scena RMA chiar anul trecut alături de Cornel Ilie.

Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu șapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizări. Intră acum și votează preferații pe rma.1music.ro!

Previous Story

Nita: „Aeroportul Brasov ar putea fi preluat de Guvernul Romaniei“Ar fi o idee buna?

Next Story

Brasov: RACLA si Anda Adam deschid Romanian Music Awards cu ”Nu ma uita”