Brasov: Jay Sean, invitatul surpriza la RMA

Last Updated on septembrie 12, 2014

Așa cum v-a obișnuit în fiecare an, cea mai longevivă gală de premiere din industria muzicală românească se ține de surprize! De data aceasta, invitatul internațional al evenimentului din Piața Sfatului este Jay Sean! Cântărețul britanico-asiatic de pop și R&B este de asemenea rapper, beatboxer, compozitor și producător. Acesta a colaborat cu Antonia, iar vineri va face o apariție extraordinară în Brașov.

555

Printre celebritățile internaționale care au transformat Romanian Music Awards într-o amintire spectaculoasă pentru mulți dintre voi se numără Sean Paul, Kosheen, Sugababes, Ja Rule, NOHA, Scooter sau Laura Pausini.

Ca de obicei, Covorul Roșu începe la 19.00, iar concertele sunt deschise prin apariția excepțională R.A.C.L.A și Anda Adam, care vor cânta piesa-cult ”Nu mă uita”. Dintre cântăreții care vor concerta pe scena din Piața Sfatului la a 12-a ediție RMA amintim: 3 Sud Est, Delia, Oana Radu, Alex Velea, Guess Who, Connect-R, CRBL, Antonia, Anda Adam, Elena Gheorghe, Krem, Fly Project, Nicole Cherry, Grasu XXL, Speak, Voltaj sau Vunk – iar lista continuă!

Cel mai nominalizat muzician de anul acesta este Smiley, cu șapte categorii la care a fost propus, urmat de Andra, cu patru nominalizări. Gazdele evenimentului sunt Gina Pistol și Cosmina Păsărin, iar Covorul Roșu este prezentat de Shurubel și Zara. Romanian Music Awards este singurul eveniment românesc de premiere a muzicienilor din țară care este difuzat live atât pe Music Channel România și Ungaria, cât și în țările balcanice și nu numai, cu ajutorul partenerului Balkanika Music Television. A 12-a ediție a evenimentului  este organizată de Music Channel și UTV, însumând până acum aproape 1.000.000 voturi înregistrate la cele 14 categorii. Intră acum și votează preferații pe rma.1music.ro!

Biletele pentru Romanian Music Awards 2014 pot fi achiziționate de la standurile din Piața Sfatului în ziua evenimentului și costă 20 lei. Afterparty-ul oficial are loc imediat după premii în Club GOHA din Brașov, Bulevardul Mihail Kogălniceanu 15.

Previous Story

Aeroportul Brasov: Boeing 737 pentru inaugurarea pistei! Evenimentul promis va avea loc pana la sfarsitul lunii

Next Story

RAT Brasov, modificari la traseul mai multor linii de autobuze incepand de luni, 15 septembrie