Brasov: Astazi incepe Oktoberfest. 11 zile de distractie

Last Updated on septembrie 4, 2014

Astăzi, la ora 17.00, se va da startul celor 11 zile de distracţie ale „Oktoberfest“. Festivalul Berii de la Braşov, cel mai mare din Europa, după cel organizat la München, se va desfăşura pe Arena Liceului cu Program Sportiv. Organizatorii „Oktoberfest“ spun că aşteaptă în marele cort de 3.600 de metri pătraţi peste 250.000 de turişti şi braşoveni, gata de distracţie, pentru care au fost pregătiţi peste 1.000 de hectolitri de bere şi multe tone de cîrnaţi bavarezi sau alte produse din carne. 

oktoberfest

Cea de-a şasea ediţie a „Oktoberfest“ va porni la drum la ora 16.00, cînd, din faţa Teatrului „Sică Alexandrescu“, vor pleca cele 10 trăsuri şi care alegorice care vor forma Parada „Oktoberfest“.

Parada trece prin faţa Primăriei, parcurgînd traseul str. N. Iorga, str. Mureşenilor, Poarta Schei, Arena Liceului cu Program Sportiv. La ora 17.00, se va da cep marelui butoi cu bere ce va fi instalat pe scena amenajată în cort, scenă pe care se vor desfăşura momentele artistice şi concursurile „Oktoberfest“. (sursa: monitorulexpres.ro)

Vineri, la ora 12.00, pe terenul de sport al Colegiului Naţional „A. Şaguna“ va avea loc lansarea brandului „Made in Braşov“ şi va fi deschisă expoziţia de produse industriale fabricate în uzinele şi fabricile braşovene. Expoziţia va putea fi vizitată pînă pe 7 septembrie. De asemenea, pe terenul mare de sport al Colegiului „Şaguna“ va fi deschis, tot vineri, parcul de distracţii pentru copii, care va rămîne la dispoziţia celor mici pînă pe 12 septembrie. 

Previous Story

Brasov: ATENTIE! Circulatia pe „Muresenilor” va fi inchisa astazi

Next Story

JAF la o banca din Brasov! A fost furata o cutie de valori