Jazzul revine la Castelul Bran, 29-31 august

Last Updated on august 20, 2014

În ultimele trei zile ale lunii, edificiul va găzdui concerte susţinute de artişti şi compozitori ai noului val european, în cadrul celei de-a doua ediţii a Festivalului „Jazz at Bran Castle”.

ee

Castelul Bran va fi şi în acest an, pentru trei zile, un „tărâm” al jazz-ului, între 29 şi 31 august urmând a avea loc cea de-a doua ediţie a Festivalului „Jazz at Bran Castle”.

Atmosfera creată la ediţia pilot, cea din 2013, va fi readusă publicului care va avea şansa de a se bucura de concerte susţinute de artişti şi compozitori ai noului val european.

Festivalul va prilejul câte două concerte în fiecare seară din cele trei, de la ora 19.00, preţurile biletelor de intrare fiind de 300 de lei pentru un abonament pentru tot evenimentul, respectiv 125 de lei, pentru un tichet valabil la un singur concert. (susra: bzb.ro)

Cadrul special al Castelului Bran va găzdui un line-up din care vor face parte saxofonistul Trygve Seim (Norvegia) în duet cu pianistul Andreas Utnem, danezul Palle Mikkelborg (trompetă) alături de conaţionalii săi Carsten Dahl (pian) şi Helen Davies (harpă), chitarisul italian Paolo Angeli, cvartetul „Switch” (în componenţă, unul dintre cei mai influenţi muzicieni contemporani – trompetistul Nils Petter Molvaer din Norvegia), acordeonistul francez Vincent Peirani (cel mai tânăr şi mai premiat muzician al scenei franceze de jazz) alături de saxofonista Emile Parisien (artistul anului 2014 în Franţa), cântăreţul italian la bandoneon şi pian Daniele Di Bonaventura, alături de trompetistul norvegian Mathias Eick sau Paolo Vinaccia, percusionist şi baterist italian.

Previous Story

Brasov: Record de vizitatori la cetatile din Rasnov si Fagaras

Next Story

Florea Domnita: Brasovul nostru este adevaratul Paris! Parisul nu mai e ce a fost odata. Acum 5 zile am fost acolo.Aglomeratie, mizerie, miros de pipi pe strazi, inpuscaturi, jafuri. Nici un pic de educatie. Iubesc Brasovul meu frumos!