Brasov: Platesti taxiul cu telefonul

Last Updated on august 12, 2014

Clever Tech, companie înfiinţată în 2011 de doi absolvenţi de Politehnică, al cărei principal activ este Clever Taxi – o aplicaţie prin intermediul căreia pot fi comandate online taxiuri în mai multe oraşe din România, a introdus la sfârşitul săptămânii trecute plata direct de pe telefon a curselor, fie cu un card bancar, fie prin SMS.

tt

Plata prin SMS este disponibilă exclusiv pentru clienţii cu abonament sau cartele preplătite ai Orange, deocamdată doar în capitală.

„Plata prin aplicaţie este disponibilă în Bucureşti şi va fi extinsă în curând şi în celelalte oraşe unde funcţionează Clever Taxi, respectiv: Braşov, Cluj-Napoca, Galaţi, Iaşi, Ploieşti Sibiu, Târgu-Mureş”, arată compania. (sursa: BZB)

În ceea ce priveşte plata călătoriilor prin SMS, reprezentanţii Orange au precizat că facilitatea este disponibilă pentru toate categoriile de clienţi:

„Astfel, în urma solicitării unui taxi care acceptă plata prin intermediul aplicaţiei Clever Taxi, clienţii Orange, fie că sunt abonaţi sau utilizatori de cartele PrePay, vor putea achita cursa prin SMS folosind butonul «Plăteşte cursa». Costul total al SMS-ului se va regăsi pe factura următoare sau va fi retras din creditul disponibil pe cartela PrePay”.

Previous Story

Brasov: Stiati ca Biserica din Piata Sfatului a fost construita intre anii 1895-1896 dupa modelul bisericii ortodoxe din Viena?

Next Story

Amintiri din Brasov: Dealul Warte in anii ’80 :)