FELICITARI! Doua brasovence castigatoare la competitia de parasutism Red Bull Ordinul Smaranda

Last Updated on iunie 30, 2014

Ediţia a cincea a competiţiei de paraşutism Red Bull Ordinul Smaranda, dedicată exclusiv femeilor, a adus pe cerul Bucureştiului (9 iunie 2014) o mulţime de paraşute colorate, ale căror purtătoare au încercat să aterizeze la punct fix, în centrul unei platforme instalate în parcul Izvor.

Cele mai bune paraşutiste din România, dar şi din Muntenegru şi Bulgaria şi-a demonstrat măiestria în ciuda condiţiilor meteo dificile. Victoria i-a revenit braşovencei Gabriela Bălăşcău, aflată la egalitate de puncte cu ocupanta locului secund, Steliana Popa, tot din Braşov. Podiumul a fost completat de Ema Şerban din Bucureşti.

bv

Gabriela Bălăşcău are 31 ani şi are deja 1500 salturi la activ. Gabriela este campioană naţională la paraşutism (2011) şi membră a lotului naţional. Primul salt l-a efectuat în 2002. Altitudinea maximă de la care a sărit a fost de la 4,300 metri. Gabriela este mamă a doi copii. (sursa: bzb.ro)

Steliana Popa are 26 ani şi 1982 salturi. Steliana a câştigat ediţiile Red Bull Ordinul Smaranda din 2011 şi 2013. În plus, este multiplă campioana naţională (4 titluri) şi locul 4 mondial în 2013. A efectuat primul salt în 2004. Viteza maximă atinsă în aer a fost de 300 km/h, iar altitudinea maximă de la care a sărit a fost 4,700 metri, în formaţie de 9. Steliana este membră a lotului naţional de paraşutism.

Previous Story

Aeroportul Brasov a ramas fara teren. L-a luat Guvernul! „Nu am primit răspunsuri favorabile” – Mihai Pascu, vicepresedintele Consiliului Judetean

Next Story

Descoperire la Rasnov: Piramida sau o banala cladire?