Conferinta Afaceri.ro Brasov: noi metode de stimulare a inovatiei si tehnologiei, vineri, 27 iunie 2014

Last Updated on iunie 25, 2014

Pe 27 iunie, Hotel Cubix, Bd.Saturn, Nr.47, va fi gazda celei de-a doua editii a Conferintei Afaceri.ro Brasov, organizata de Arhipelago Interactive, Asociatia pentru Promovarea Economiei Cunoasterii (APEC) si PRIME Brasov, eveniment dedicat noilor metode de stimulare a inovatiei si tehnologiei.

“La Conferinta Afaceri.ro Brasov 2014 avem alaturi de noi companii de renume, antreprenori cu experienta si analisti economici care vor vorbi despre modul in care antreprenoriatul si noile tehnologii contribuie la dezvoltarea regionala”, a declarat Marius Alexa, CEO Arhipelago.

Printre speakerii care vor lua cuvantul in cadrul conferintei se numara: Elisabeta Moraru – Industry Manager Google, Sinica Alboaie – Fondator Axiologic, Alexandru Lazescu – Analist economic, Dana Ghinet – Manager partener la Acces Project Investments,Iana Albert si Bogdan Secara – Consultanti Active Business Plus.

In cadrul Conferintei Afaceri.ro Brasov va avea loc lansarea cartii “Cei care schimba jocul: Cum gandesc, decid si actioneaza antreprenorii romani care se bat cu multinationale” – de Mona Dirtu si Andreea Rosca.

Tot in cadrul evenimentului va fi lansata si aplicatia Android Afaceri.ro, o sursa de stiri pentru participantii la conferintele Afaceri.ro si pentru oamenii de afaceri din Romania.

Programul evenimentului, informatii despre invitati, dar si alte detalii despre Conferinta Afaceri.ro Brasov 2014 sunt disponibile pe pagina web: http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-brasov-27-iunie-2014/.

Taxa de participare la eveniment este de 50 lei care acopera costul consumatiei. Pentru a rezerva un loc, completati formularul de inscriere: http://goo.gl/GBABlw.

Pentru informatii suplimentare, inscrieri la conferinta sau parteneriate ne puteti contacta la adresa evenimente@arhipelago.com.

Organizatorii multumesc partenerilor: Acces Project Investments, Active Business Plus, Patronatul Roman Brasov, AIESEC Brasov, ARIES, Exonia, ANIS, Autonom, Euromonitor International, Finantare.ro, PlanDeAfacere.ro, Managementul-proiectelor.ro, EconomiaOnline.ro, Asigurari.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Previous Story

Brasov: Rezervatia de ursi Libearty, in topul destinatiilor lumii

Next Story

Brasov: Claudiu Tamarjan, seful Politiei Rutiere Brasov, a fost arestat pentru 30 de zile!