Vodafone face angajari la Brasov

Last Updated on mai 29, 2014

Vodafone angajează reprezentaţi relaţii cu clienţii pentru call center în Braşov. Cerinţe: diploma de bac, engleză la nivel mediu, bune abilităţi de comunicare. Potrivit anunţului postat pe Bestjobs.ro, salariul este atractiv şi programul este flexibil.

Iti plac provocările? Iti doresti sa faci parte dintr-o echipa tanara si dinamica? Crezi ca poti sa gasesti o solutie la orice problema? Vrei sa te faci auzit? Atunci te vrem in echipa noastra! Dacă esti sigur că: – ai foarte bune ablitati de comunicare si relationare; – poti convinge pe oricine că solutia ta e cea mai bună; – esti orientat către client;

și ne poți convinge si pe noi că:

– ai bune abilitati de lucru pe calculator (Microsoft Office) – ai capacitate foarte buna de asimilare a informatiilor – ii poti explica unui strain cum sa ajunga in Piata Sfatului in limba engleza – ai studii liceale finalizate ( si ai obtinut si diploma de bacalaureat ) – poți parcurge un training de 5 saptamani (program full-time); – ai cunostinte software si hardware internet ( reprezinta un avantaj).

Previous Story

Brasov: Si Printul Charles a vizitat Biserica Neagra. Tu cand o vizitezi? :)

Next Story

Brasov: Printul Charles a ramas impresionat de Prima Scoala Romaneasca