Schimbari importante la RAT Brasov! Se introduc coduri de culoare pentru liniile de autobuze

Last Updated on mai 15, 2014

Regia Autonomă de Transport (RAT) Braşov îşi continuă acţiunile pentru îmbunătăţirea sistemului de comunicare cu utilizatorii serviciilor noastre, prin introducerea unui nou model de semnalizare a liniilor de transport public de călători care parcurg un anumit traseu din oraş. De asemenea, în cadrul acestui proiect este implementat şi un nou sistem de afişare în staţii a orarelor de circulaţie.

culori linii

     Astfel, începând de astăzi, 14 mai a.c., RAT va înlocui, treptat, toate indicatoarele semnalizatoare de staţii şi orarele de circulaţie cu unele noi, a căror principală caracteristică o reprezintă faptul că fiecărui traseu din cele 43 existente îi este dedicată o anumită culoare sau nuanţă. De exemplu, semnalizarea liniei 1 este indicată de culoarea galbenă, în acelaşi fel fiind realizate şi orarele de circulaţie afişate în staţii. Linia 2 este marcată cu culoarea verde, 5 cu o nuanţă de roşu, 17 cu o nuanţă de albastru deschis etc.

astra

     Referitor la această acţiune, directorul general al RAT Braşov, ing. Cristian Radu a precizat “că modificarea sistemului de  semnalizare din staţii este o măsură prevăzută în Planul de marketing al Regiei aferent anului 2014. Cu acest demers venim în sprijinul călătorilor, deoarece noile indicatoare de staţii şi noile tabele vor asigura o mai uşoară identificarea a liniilor care circulă printr-o anumită staţie, precum şi a orarelor corespondente. De asemenea, introducerea acestui tip de afişaj răspunde şi unor cerinţe precum prezenţa elementelor de identitate vizuală ale RAT Braşov, un model practic, destinat atât membrilor comunităţii braşovene, cât şi celor aflaţi în tranzit şi turiştilor, având în vedere apropierea sezonului de vară 2014. Nu în ultimul rând trebuie amintită posibilitatea ca aceste elemente de semnalizare să fie înlocuite uşor, cu un minim de costuri”.

     Angajaţii Regiei vor începe astăzi înlocuirea afişelor în zone concentrice, primul sector fiind reprezentat de centrul municipiului. Finalizarea acţiunii pe raza întregului oraş se va produce în circa două săptămâni.

Previous Story

Brasov: „Acest sanctuar de ursi este lider in lume, nu mai exista nicaieri nimic asemanator”

Next Story

Şase monumente istorice din judeţ au machete