Brasovenii de la Allview au lansat un smartphone pentru selfie

Last Updated on mai 17, 2014 Brasovenii de la Allview au lansat, joi, smartphone-ul dual SIM P6 Life. Ecranul are diagonala de 5 inchi si permite utilizatorilor sa navigheze fara probleme pe Internet, sa scrie email-uri, sa citeasca si sa editeze documente, se arata in comunicatul remisZiare.com.

selfie

Carcasa din spate are culoarea cafeniu inchis. Smartphone-ul dispune de un procesor quad core de 1,3 Ghz, 1 GB memorie RAM si 8 GB memorie Flash. P6 Life ofera conectivitate 3G HSPA+, GPS, Bluetooth 4.0 si Wi-Fi. Camera foto principala de 8MP cu led flash ofera functii precum inregistrare video full HD, fotografiere HDR si fotografiere panoramica.In partea frontala a device-ului se afla o camera foto secundara de 2MP, “utila pentru convorbiri video si realizarea de portrete reusite, tip selfie, cu ajutorul functiei de infrumusetare faciala”, conform producatorului. (sursa: brasovultau.ro)

Previous Story

Constructia Korona Mall ar putea incepe in toamna acestui an

Next Story

Peste 640 de brasoveni au votat ca Gara Brasov sa treaca in administrarea Primariei Brasov de la CFR pentru a fi modernizata. Voteaza si tu !