Brasovenii cunosc foarte bine limbile engleza, franceza, spaniola, germana si italiana, ceea ce face din Brasov o locatie excelentă de servicii pentru afaceri Pan-Europene

Last Updated on mai 30, 2014

Județul Brașov este unul dintre cele mai importante „centre“ de creştere economică din ţară, conform cifrei de afaceri înregistrate de companii la finalul lui 2013, dar și salariului mediu net inregistrat de aproape 1.700 de lei. Din cei 161.000 de salariați, aproximativ 40.000 au vârsta cuprinsă între 20 și 24 de ani. Brașovul reprezintă o zonă de interes pentru investitori datorită unor avantaje de poziționare, dar și datorită unui număr mai mare de vorbitori de limbă germană față de alte orașe din țară.

ccc

”Cunoașterea foarte bună a limbilor de origine latină și a limbii germane ne-au convins să deschidem o a doua locație în România, în Brașov. Orașul Brașov are în jur de 232.000 de locuitori, dintre care 46.000 sunt studenți. Limbile engleză, franceză, spaniolă, germană și italiană sunt foarte cunoscute aici, ceea ce face din Brașov o locație excelentă de servicii pentru afaceri Pan-Europene. Alături de locația noastră din București, Brașov ne completează perfect strategia națională de dezvoltare în mai multe orașe, cât și strategiade BestShoring pe care o abordăm la nivel internațional ”, a declarat Ulf Herbrechter, COO al Competence Call Center.

Competence Call Center are în portofoliul său de clienți companii internaționale din multiple industrii, precum: turism/voiaj, telecomunicații, finanțe/asigurări etc., oferind suport privind apelurile venite din partea clienților, evaluarea nivelului de satisfacție sau comunicarea scrisă cu consumatorii prin e-mail, chat și social media.

”Am început să construim echipe internaționale pentru primul nostru partener multilingv, o companie aeriană de mari dimensiuni care asigură servicii în aproximativ 150 de destinații din toată lumea. Extinderea operațiunilor din Brașov este planificată a se deasfășura în două etape. Startul va fi dat la începutul lunii iunie, iar din toamnă spațiul se va mai extinde. Noua locație de birouri se află în incinta clădirii Carpatex, care este localizată central în Brașov, și oferă acces facil la mijloacele de transport în comun și alte facilități pentru angajații noștri.” a spus Michael Ücker, Call Center Director, Competence Call Center.

 

Despre Competence Call Center:
Odată cu deschiderea noului birou din Brașov, Competence Call Center furnizează soluții de customer service la cel mai înalt nivel în 13 filiale din 8 țări, în 28 de limbi străine. Pentru apelurile primite de la clienți, campaniile outgoing și comunicarea scrisă cu clienții prin e-mail, chat și social media, CCC se bazează pe 16 ani de experiență acumulată în aria de contact center.

42 de premii internaționale și certificări ale calității în conformitate cu EN 15838, ISO 9001 și ISO 10002 atestă standardele înalte de calitate ale Competence Call Center.

Competence Call Center asteaptă CV-uri în perspectiva angajării la adresa de e-mail jobs.brasov@yourccc.com. Mai multe informații sunt disponibile și telefonic, apelând linia gratuită dedicată 0800 800 297, în intervalul orar 08:00-18:00.

Previous Story

Primul tren electric produs in Romania va circula pe ruta Bucuresti – Predeal – Brasov

Next Story

Grupul Sergiana din Brasov trece de 40 mil. euro cu un business in industria carnii si o retea de 56 de magazine