Brasoveanul care se plimba cu Dacia in New York vine la Brasov, special pentru reuniunea anuala Dacia Clasic, din 10 mai. Transmite-i un mesaj !

Last Updated on mai 1, 2014

Brașoveanul Edi Palaghita, care a devenit celebru pe Internet după ce-a postat un filmuleț în care apare plimbându-se prin New York cu o Dacia 1310, a declarat pentru brasovromania.net ca va fi prezent la reuniunea anuala Dacia din 10 mai de la Brasov.

„După 19 ani o să-mi văd din nou orașul unde am copilărit. Faptul că o să văd și 50 de Dacii la un loc va face acest eveniment cu atât mai special. Vin acasa, in Brasov” a declarat Edi Palaghita pentru brasovromania.net

bv

Edi a ajuns celebru peste Ocean dupa ce a inceput sa conduca o Dacia 1300 prin New York.

„Daca ai vedea cum se uită lumea la Dacie. Am venit într-o zi de la muncă şi erau două batrâne în fata ei şi nu le venea să creadă că e Dacia. Se uitau la număr, la embleme. Capătă mai multă atenţie decât Camaro, pe bune“, a mai spus brasoveanul.

El si-a vandut Dacia 1300 si a cumparat o Dacie break.

masina

“Dupa 10 ani am ajuns sa o conduc pe strazile din New York, asa cum visam atunci. Ce sentiment… Merge brici! Toata lumea intoarce capul dupa ea”, ne-a spus, mandru nevoie mare, Edy.

„Am venit în SUA în 1995, la varsta de 12 ani. De când eram mic ma pasionau maşinile. Îmi plăcea să le desenez şi am desenat Dacia lui mama cu tot cu şurubelniţa care ţinea geamul să nu cadă. Când mergeam sus la bunica în Poiana Braşov, stăteam pe banca lângă casă şi mă uitam la maşinile care treceau pe acolo. În Poiană vedeai cele mai tari maşini, Mercedes, Audi etc. Tot acolo am văzut pentru prima oara un Harley Davidson“, a declarat Eduard Palaghita pentru newsbv.ro

Evenimentul de la Brasov marcheaza 45 de ani de la construirea primei Dacia 1300, astfel ca atentia va fi concentrata pe acest model, insa vor veni si proprietari cu automobile Dacia 1100. La eveniment vor veni “dacioti” din toate colturile tarii, dar si din SUA, Marea Britanie si Austria.

dacia
foto: automobilia-romania.blogspot.com
Previous Story

Poftiti la circ! „Acquatico Belluci“ a revenit la Brasov

Next Story

Brasov: Bilete gratuite si cadouri pentru pensionari de la Primarie