Brasov: Englezii ofera 400 de locuri de munca intr-un targ de joburi care va avea loc in 17-18 mai

Last Updated on mai 12, 2014

Job-urile sunt oferite în depozite din Marea Britanie
În perioada 17-18 mai va avea loc la Braşov cel mai mare târg de joburi pentru muncitori în depozitele din Anglia.

Agentia de recrutare „Banca de Joburi” oferă cunoscătorilor de limbă engleză şansa de a acumula câştiguri semnificative accesând unul din cele peste 400 de posturi scoase la concurs de către unul din cei mai importanţi jucători din sectorul depozitelor din Anglia.

banca-de-joburi

Pentru a fi angajaţi, candidaţii trebuie să îndeplinească doar trei condiţii: să cunoască limba engleza la nivel conversaţional, să aibă atât o atitudine bună, cât şi să fie muncitori şi să aibă o dexteritate bună în manipularea obiectelor. Persoanele cu experienţă prezintă un avantaj în faţa angajatorilor englezi, însă sunt acceptaţi şi candidaţii fără experienţă.

Târgul este organizat în parteneriat cu una din cele mai importante companii din sectorul depozitelor din Anglia, parteneri la care au fost trimişi până în prezent sute de cadididaţi. Locaţia şi ora evenimentului sunt comunicate persoanelor selectate.

Cuplurile, binevenite
Participanţii la târgul de joburi pentru muncitori în depozitele din Anglia vor putea avea mai multe beneficii. Printre acestea se numără acordarea de sprijin în redactarea CV-ului, primirea de informaţii despre companie şi dialog cu reprezentanţii angajatorului, tarif yero pentru mediere. De asemenea, potrivit organizatorilor, cuplurile care se prezintă la interviu şi sunt acceptate de angajatorul britanic au posibilitatea de a lucra în acelaşi loc şi a fi cazate în aceeaşi cameră.

Previous Story

CFR Cluj – FC Brasov. Cat va fi scorul?

Next Story

Saptamana Comediei in Brasov: „Pensiune Completa” si „Mecanica Inimii”, luni 12 mai