Brasov: Cu un singur click poti afla sectia la care votezi

Last Updated on mai 21, 2014

Primăria Braşov le-a pus la dispoziţie braşovenilor cu drept de vot o aplicaţie prin care aceştia pot afla unde este secţia de votare de care aparţin, introducând doar adresa de domiciliu.

europarlamentare

Adresa portalului Primăriei, unde poate fi accesată şi aplicaţia pentru arondarea la secţiile de votare, este www.brasovcity.ro . În municipul Braşov vor fi 177 de secţii de votare şi 252.388 de braşoveni au drept de vot, dintr-un număr de 518.483 de alegători în judeţ.

„Aplicaţia este funcţională de la sfârşitul săptămânii trecute, pe portalul Primăriei Municipiului Braşov, unde poate fi accesată prin intermediul unui buton special. Aplicaţia le va fi utilă şi celor care locuiesc pe străzi care au fost rearondate secţii de votare, ţinând cont că la o singură secţie de votare nu pot fi mai mult de 2000 de alegători. Este cazul a opt străzi – Zizinului numere pare 54 – 88, Gospodarilor, Egretei, Pelicanului, Iosif Şilimon, Ştefan Baciu, Alexandru Ciurcu şi Tablei. Am încercat totuşi să păstrăm locaţiile cu care braşovenii sunt deja obişnuiţi şi practic vor vota în aceeaşi clădire, dar la o altă secţie. De asemenea, există şi străzi noi, care acum sunt prima dată arondate la o secţie de votare“, a declarat primarul George Scripcaru, în cadrul unei conferinţe de presă. (sursa: adevarul.ro)

Buletin pe ultima sută de metri

Sâmbătă 24.05.2014, între orele 08,00 – 16,00 şi duminică 25.05.2014, în intervalul  orar  08,00  –  21,00,  Serviciul  Public  Comunitar  Local  de  Evidenţă  aPersoanelor Braşov va asigura desfăşurarea activităţii în relaţia cu publicul, respectiv de eliberare a actelor de identitate depuse şi procesate până la data de 22.05.2014, precum şipentru preluarea cererilor pentru emiterea cărţilor de identitate provizorii, valabile 30 dezile, astfel încât toţi cetăţenii cu drept de vot  să se poată prezenta la scrutinul electoral de duminică.

Previous Story

Timis-Triaj, primul cartier al Brasovului iluminat inteligent

Next Story

(Video) Primul avion a aterizat pe Aeroportul Brasov