Bate FC Brasov la Medias?

Last Updated on mai 21, 2014

La capătul unui sezon dezamăgitor, FC Braşov luptă în ultima etapă pentru a evita retrogradarea în Liga 2. „Stegarii” se vor duela astăzi, de la orele 21.00, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, formaţie aflată şi ea în „bătălia” pentru supravieţuire. Calculele se ştiu, au fost făcute, rămâne ca elevii lui „Papa” Cornel Ţălnar să arate pe teren că merită să evolueze şi în sezonul viitor în primul eşalon. 

fc-bv123

Probabil, rezultatul de egalitate ar salva ambele combatante, iar casele de pariuri au reacţionat prompt. Cele mai importante site-uri de gen au blocat meciul. Apoi, la agenţiile în care se poate paria pe acest duel, cota pentru „X” a scăzut mult şi variază între 1.5 şi 1.55.

Dacă problemele de la FC Braşov sunt cunoscute, nici la Mediaş lucrurile nu sunt O.K.

„Nu s-a rezolvat nimic în ceea ce priveşte situaţia financiară. Doar mi s-au făcut promisiuni. Aşteptăm. Sper să reuşim să revigorăm ce se mai poate. E o situaţie grea. Voi încerca să fiu cât mai profesionist până la final, iar după aceea vom vedea ce vom face. Am avut o discuţie, mai mult amicală, cu conducerea echipei, legată de rămânerea mea, dar în această situaţie e greu de spus. Mi-aş dori şi eu să-mi fac meseria într-un mediu mai bun, dar asta este situaţia”, a declarat antrenorul „găzarilor”, Cristian Dulca. (sursa: Transilvania Expres)

Prefaţând disputa de astăzi, tehnicianul braşovenilor, Cornel Ţălnar, a opinat: „Puteam fi liniştiţi acum, puteam merge în excursie la Mediaş, dacă am fi câştigat partida cu Universitatea Cluj, una în care am avut mult ghinion. Asta este, mai avem câteva zile de chin. Mergem la Mediaş să obţinem un rezultat favorabil. Băieţii sunt montaţi şi pot garanta că vor da totul pe teren. Trebuie să trecem acest ultim hop şi, apoi, să ne bucurăm de rezultatul muncii noastre. Cred că orice rezultat în afară de o înfrângere este unul care ne salvează. Teoretic, şi cu un insucces putem scăpa, dar mergem la Mediaş să nu pierdem. Până acum, nu ne-a mers prea bine în deplasări, dar poate va veni descătuşarea în acest ultim joc. Întâlnim o echipă bună, dar care a avut fluctuaţii mari în acest retur. Tot ce îmi doresc este ca lupta pentru supravieţuire să se ducă doar pe teren”.

Previous Story

Brasovenii prefera cartierul Racadau

Next Story

Brasov: Turistii pot vedea cum se tiparea prin secolul al XIX-lea