Vot pentru etapa a treia a Aeroportului Brasov. Turnul de Control, terminal si caile de acces

Last Updated on aprilie 2, 2014

Balizajul, turnul de control, terminalul, dar si breteaua de legatura de pe aeroport sunt elemente incluse in etapa a treia de construire a aeroportului. Toate aceste componente au fost impartite in mai multe stadii de implementare, cu ajutorul specialistilor in domeniu, dar si a consilierilor judeteni care au discutat ieri in plen despre aeroport.

ryan-air

„Noi am votat pe baza proiectelor primite de la Iptana, atat proiectul pentru bretele, pentru caile de acces catre terminal, cat si proiectele pentru terminal si turnul de control. Caile de acces cred ca le finalizam anul acesta. Pentru turnul de control si terminal dorim sa facem licitatii in acest an, sa vedem daca o sa avem sursa de finantare, depinde foarte mult de creditul pe care vrem sa il luam” a declarat Aristotel Cancescu, presedintele Consililului Judetean, pentru brasovultau.ro

Pana la implementarea celei de-a treia etape a aeroportului, pentru care s-au inceput procedurile de accesare a unui imprumut, se lucreaza la finalizarea pistei. Inainte de executie Consiliul Judetean a programat cateva evaluari pentru infrastructura care a intrat in conservare pe timpul iernii.

Santierul urmeaza sa fie redeschis in aceste zile, iar lucrarile vor continua la pista imediat ce analizele specialistilor vor arata stadiul in care se afla infrastructura protejata pe timpul iernii.

Previous Story

Brasov: Mall-ul regional de langa Carrefour isi asteapta autorizatiile si angajamentele de la chiriasi

Next Story

Brasov: Numar record de olimpici la Saguna