RAT Brasov va modifica traseul liniei 5 incepand de luna viitoare

Last Updated on aprilie 16, 2014 Prezent marti la inaugurarea Centrul Multifunctional de Servicii Sociale, primarul Brasovului, George Scripcaru, a declarat ca „din luna mai, o parte dintre autobuzele care circulă pe linia 5 vor avea ruta deviată pentru a asigura accesul facil tuturor persoanelor care trebuie să ajungă la centru. Mijloacele de transport vor fi prevăzute cu facilităţi pentru persoanele cu dizabilităţi locomotorii (cu podea joasă), iar frecvenţa de circulaţie va fi la 30 de minute”. 

rat-brasov

În cadrul acestui Centru vor funcţiona Direcţia de Servicii Sociale (DSS) a municipalităţii şi 14 ONG-uri care asigură sprijin de specialitate persoanelor aflate în dificultate, de la cele cu deficienţe locomotorii sau de vedere, la copii abandonaţi sau care provin din familii cu o situaţie financiară precară.

“Este un proiect foarte important pentru Braşov, care vizează o categorie aparte, cea a persoanelor cu nevoi speciale. Prin acest proiect am reuşit să aducem în acelaşi spaţiu cea mai mare parte a ofertanţilor de servicii sociale, fie că vorbim de Direcţia de Servicii Sociale, fie că vorbim de ONG-urile din acest domeniu. Odată cu finalizarea acestui proiect, aceste persoane vor beneficia de o gamă variată de servicii, având în vedere că în acelaşi spaţiu îşi vor desfăşura activitatea Direcţia de Servicii Sociale şi 14 ONG-uri de profil. Mă bucur că toţi cei care s-au ocupat de amenajarea acestui spaţiu au înţeles importanţa acestui proiect, atât pentru Municipalitate, cât şi pentru braşoveni, şi au respectat toate termenele, astfel că, începând de astăzi, vom putea oferii servicii de asistenţă socială la cele mai înalte standarde”, a precizat primarul George Scripcaru

Centrul multifuncţional se află în corpul A al fostului Grup Şcolar Astra.

Previous Story

Brasov: Sute de elevi in vizita la Schaeffler Romania

Next Story

6 Motive pentru care trebuie sa petreci Pastele in Brasov