(Last Updated On: April 4, 2014)

OFERTE PAŞTE 2014. Hotelierii şi proprietarii de pensiuni din Braşov au pregătit pachete turistice pentru Paşte la preţuri care încep de la 35 de lei de persoană pentru o noapte de cazare la pensiuni din Predeal sau de la 99 deeuro de persoană un sejur de patru zile la o pensiune de trei margarete din Poiana Braşov.

poiana-brasov
foto: amfostacolo.ro

Pensiunile şi hotelurile din judeţul Braşov sunt rezervate, în prezent, în proporţie de 70 la sută, însă hotelierii se aşteaptă ca acestea să fie pline, mai ales că ortodocşii şi catolicii vor sărbători Paştele în aceeaşi perioadă.

“Cred că anul acesta vom avea pensiunile pline, ţinând cont că Paştele catolic şi cel ortodox sunt sărbătorite în acelaşi timp. Ne aşteptăm la un aflux mare de turişti în zona Braşovului, la Prejmer sau Râşnov”, afirmă Marilena Stoian, preşedintele Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC). (sursa: gandul.info)

În judeţul Braşov, ANTREC pune la dispoziţie aproximativ 3.000 de locuri de cazare în Bran, Moeciu, Poiana Mărului, Râşnov, Zărneşti, Săcele sau Buneşti.

Preţurile la pensiunile din reţeaua ANTREC pornesc de la 790 de lei pentru două persoane, pentru un sejur de trei nopţi şi ajung până la 1.200 de lei, în funcţie de numărul de nopţi de cazare.

“În general, cele mai căutate sunt pachetele cu trei nopţi de cazare, cu demipensiune şi masa de Paşte inclusă, iar preţurile pornesc în general de la 790 de lei camera pentru un sejur de trei nopţi, dar ajung şi la 1.000 – 1.200 de lei, în funcţie de câte nopţi de cazare preferă turiştii”, spune Ioana Dodiţă, reprezentant ANTREC Braşov.