Elevii brasoveni sunt asteptati la „Ora de Biserica Neagra”

Last Updated on aprilie 4, 2014

Biserica Neagră se pregăteşte de un program special, săptămâna viitoare, când şi elevii vor avea un program mai relaxat, fiindcă este perioada dedicată activităţilor extraşcolare, reunit programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, cunoscut anterior sub numele de „Şcoala Altfel”.

bis
foto: quasartravel.ro

Astfel, în perioada 7 – 11 aprilie, Biserica Evanghelică C.A. din România – Parohia Braşov pune la dispoziţia profesorilor şi elevilor „Ora de Biserica Neagră”, un program special de vizitare şi ghidaje în Biserica Neagră.

De luni până vineri programul de vizitare va fi prelungit până la ora 19.00, iar tineri voluntari vor oferi ghidaje gratuite pentru grupurile de elevi din jumătate în jumătate de oră începând cu ora 10.00. În fiecare zi, de la ora 12.00 la 12.20, organiştii Bisericii Negre vor oferi scurte recitaluri la orga Buchholz pentru grupurile care se vor afla în incinta bisericii în acest interval. (sursa: Transilvania Expres)

Costul biletului de intrare pentru elevi este de 3 lei, iar pentru adulţi 8 lei. Pentru grupuri, la fiecare 10 elevi, un adult însoţitor are gratuitate. Începutul lunii aprilie marchează şi trecerea la programul de vară al Bisericii Negre. Edificiul va putea fi vizitat de marţi până sâmbătă de la ora 10.00 la 19.00 şi duminica de la 12.00 la 19.00.

Previous Story

Expozitie la Brasov: „De la caruta la zborul cu motor”

Next Story

OFERTE PASTE 2014. La Poiana Brasov, preturile pentru un sejur de patru zile incep de la 121 de euro