O predeleanca, de la animatoare la DJ de renume in SUA

Last Updated on aprilie 29, 2014

Romina Anastasescu, o blondă frumoasă plecată în urmă cu mai mulţi ani în America, este pe punctul de a deveni un DJ celebru după ce a dansat în cluburile din Las Vegas.

predeal

Unde dai şi unde crapă! O braşoveancă frumoasă de pică, plecată de câţiva ani în Statele Unite, a devenit la scurt timp una dintre cele mai cerute animatoare în videoclipurile unor DJ de talie internaţională.

Romina nu s-a mulţumit însă doar cu rolul de animatoare şi şi-a dezvoltat o pasiune mai veche. S-a apucat de făcut muzică şi şi-a propus să ajungă un DJ cunoscut în Statele Unite. Acum, frumoasa blondă nu mai merge în cluburile din Las Vegas ca să danseze, ci ca să pună muzică. (sursa: BZB)

Romina este originară din Predeal, a făcut facultatea în Braşov, însă valurile vieţii au dus-o în America. Încet-încet a început să prindă şi gustul vieţii de noapte din Las Vegas, unde a devenit abonată, iar din anturajul ei au început să facă parte multe nume celebre. Romina Anastasescu a dat lovitura cu cel mai recent videoclip al lui Calvin Harris, cunsocut pentru colaborările cu Rihanna, Kelis sau Florence Welch. Românca apare în câteva scene din videoclipul piesei „Thinking about you”.

Previous Story

Brasov: Rezervatia Valea Zimbrilor, o oaza de liniste si relaxare

Next Story

Brasov: In cartierul Astra II, locurile de parcare sunt la mare cautare