Brasov: Se deschide sezonul de vara la Sanctuarul de ursi Libearty din Zarnesti

Last Updated on aprilie 29, 2014

Asociația de protecție a animalelor „Milioane de Prieteni” anunță deschiderea sezonului de vară la Rezervația de urși de la Zărnești. După o iarnă lunga, in care ursuletii au putut fi vizitați în timpul săptămânii doar pe bază de programare, începând cu 29 aprilie, programul de vizite se va desfășura zilnic, de marți până duminică.

ursi-123

Intrările au loc între orele 9 – 12, din jumatate în jumătate de oră. La fiecare intrare, grupul permis va fi de 24 de persoane, acesta fiind numărul maxim admis pentru o plimbare cu Trenulețul Libertății.

Un bilet de intrare costă 40 de lei pentru adulti, respectiv 10 lei pentru copii și studenți.

Vizita va conține prezentarea celui mai mare sanctuar din Europa, într-un scurt documentar despre cum a luat ființă acest proiect, turul rezervației cu Trenulețul Libertății, sub conducerea unui ghid care le va povesti vizitatorilor viața grea pe care cei 78 de urși au cunoscut-o înainte să fie salvați de AMP. (sursa: brasovultau.ro)

Turul sanctuarului dureaza aproximativ 45 de minute și suprinde ritualul de hrănire a urșilor, dar și urcarea pe platforma foto, de unde sanctuarul poate fi admirat de la înălțime.

Previous Story

Brasov: Extinderea Liceului Mesota, dezbatuta miercuri de consilierii locali

Next Story

Un brasovean cu „Dacia” la plimbare in Manhattan