Brasov: Extinderea Liceului Mesota, dezbatuta miercuri de consilierii locali

Last Updated on aprilie 29, 2014

Consilierii locali braşoveni vor dezbate în şedinţa de plen de mâine un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea documentaţiei şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi realizării obiectivului de investiţii „Extindere Colegiul Naţional Dr. Ioan Meşotă”.

mesota
foto: bzb.ro

Investiţia este estimată la 18,85 milioane de lei, iar proiectul presupune construirea unui nou corp de clădire, între sala de sport şi corpul principal. În noul imobil, care va avea patru etaje, se vor amenaja 12 săli de clasă, un laborator de informatică, o sală multifuncţională pentru evenimente, un cabinet medical şi unul psihologic, bibliotecă, precum şi spaţii administrative, respectiv birouri şi cancelaria profesorilor. (sursa: Transilvania Expres)

„În acest an, pentru această investiţie, au fost alocaţi bani doar pentru elaborarea documentaţiei. Investiţia este necesară pentru că unitatea de învăţământ, unde de câţiva ani funcţionează şi clase din ciclul gimnazial, este deficitară din punct de vedere al spaţiului”, a declarat viceprimarul Adrian Atomei.

Previous Story

(Video) Catacombele Brasovului: Tunelurile de “Dupa Ziduri”

Next Story

Brasov: Se deschide sezonul de vara la Sanctuarul de ursi Libearty din Zarnesti