Brasov: Napoletanii se pregatesc sa aduca pizza traditionala in Piata Sfatului

Last Updated on aprilie 30, 2014

„Pizzarii“ din Napoli vor aduce la Braşov opt cuptoare speciale şi 20 de bucãtari care le vor pregãti localnicilor şi turiştilor celebra pizza napoletana.

brasov

Timp de douã sãptãmîni, Asociaþia specialiştilor în pizza din Napoli va susţine la Braşov, în premierã pentru România, un Festivalul pizzei, la începutul lunii iulie.

„La Braşov vom porni cuptoarele, opt la numãr, deoarece vom merge cu 20 de specialişti napoletani şi vom coace pizza noastrã tradiţionalã, pentru ca românii sã guste adevãrata pizza. În piaţa centralã a oraşului vom asculta muzicã napoletanã şi vom mînca pizza ca la Napoli“, a declarat într-un interviu pentru Radio România Actualitãţii, Sergio Miccu, preşedintele Asociaţiei specialiştilor în pizza din Napoli. (sursa: Monitorul Expres)

Demonstratia culinarã de la Braşov va avea loc dupã ce la mijlocul lunii iunie, la Napoli va fi inaugurat Muzeul Pizzei. Tot la Napoli, în perioada 2 – 7 septembrie se va desfãşura cea de a 13-1 ediţie a Campionatului mondial al specialiştilor în pizza, la care participã în fiecare an, 500 de specialişti din toatã lumea.

Previous Story

Salvamontistul zarnestean Ciprian Lolu, un cuceritor al Alpilor

Next Story

In orasul Zarnesti s-a deschis un adapost pentru cainii fara stapan