Brasov: Incepe o noua campanie de ridicare a masinilor parcate neregulamentar

Last Updated on aprilie 1, 2014

Viceprimarul Adrian Atomei susţine că în zona centrală sunt cele mai multe astfel de probleme.

Agenţii Poliţiei Locale şi ai celei Naţionale, împreună cu Serviciul de Ridicări Auto al RAT Braşov vor intensifica în perioada următoare acţiunile de ridicare a vehiculelor parcate neregulamentar în oraş, mai ales în zona centrului istoric.

auto

În acest sens, viceprimarul Adrian Atomei a susţinut ieri, într-o conferinţă de presă, faptul că „în anul 2013 au fost ridicate 380 de autovehicule, dintre care 107 din parcările de reşedinţă, la sesizarea cetăţenilor, fiind aplicate 55 de amenzi în valoare totală de 11.200 de lei. În primele trei luni ale acestui an au fost operate 160 de ridicări, dintre care 33 din parcările de reşedinţă şi pentru această contravenţie au fost aplicate amenzi de 12.600 de lei”. (sursa: Transilvania Expres)

Pe de altă parte, el a precizat că „acolo unde a fost posibil, cum este cazul străzii Toamnei, au fost demontate indicatoarele cu staţionarea interzisă. Pe această arteră sunt şase benzi de circulaţie, astfel că prima poate fi utilizată ca zonă de staţionare”.

Sursa citată a mai spus că, anul trecut, Poliţia Locală Braşov a aplicat 7.380 de sancţiuni, dintre care 5.262 de amenzi şi 972 de avertismente. „Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale aplicate în 2013 a fost de 1,56 milioane de lei. Pe de altă parte, 146 de avertismente au fost anulate în instanţă”, a mai spus viceprimarul.

Previous Story

Aeroportul Brasov: Lucrarile se reiau in aceasta saptamana

Next Story

Te invitam la Zilele Brasovului, 24-27 aprilie