Meci de infarct, victorie de senzatie! Corona Brasov – DAB Docler 5-4 !

Last Updated on martie 3, 2014

Al treilea meci al semifinalei Ligii Mol, dintre Corona Wolves si Dab Docler, a fost, cu siguranta, cel mai intens si mai disputat, din actuala editie. Sustinuta frenetic de un patinoar arhi-plin, echipa brasoveana a realizat doua reprize de exceptie si a intors un scor, care parea compromis. Dab Docler a venit la Brasov cu intentia clara de a castiga si a condus cu 3-0, doua goluri fiind marcate, in prima repriza si al treilea, in debutul reprizei a doua.

Ceea ce a urmat este de domensiul fabulosului, pentru ca, echipa “lupilor” a strans randurile si a inceput sa joace, din ce in ce mai bine.

corona-brasov-2014

Drept urmare, formatia brasoveana a reusit o entuziasmanta intoarcere a scorului, ajungand la 4-3! Cele 4 goluri au fost marcate de Gliga, in repriza a doua, Zsok si Saluga de 2 ori, in repriza a treia. (sursa: Corona Wolves Brasov )

Cu 44 de secunde inainte de final, pe fondul superioritatii numerice, Dab Docler a reusit sa egaleze: 4-4, astfel incat, meciul a intrat in prelungiri.

Spre lauda lor, jucatorii brasoveni si-au continuat presiunea si avantul in overtime, reusind sa inscrie golul de aur, prin Ivan Dornic, care a aruncat tribunele in aer.

Scor final, 5-4 (0-2, 1-1, 3-1, 1-0).

Astfel, Corona Wolves a prelat conducerea intalnirilor directe cu 2-1.

Urmatorul meci, al semifinalei, va avea loc maine, 03.03.2014, de la ora 19.00.

In cealalta semifinala, Nove Zamky a preluat conducerea in meciurile cu Miskolc, 2-1.

Previous Story

Brasov: Sarituri cu schiurile: Sara Takanashi a castigat etapa de Cupa Mondiala de la Rasnov

Next Story

Oficial ! Primaria Brasov cumpara Cetatuia