Jean Claude Van Damme impresionat de Balea Lac. Iata ce zice despre Romania!

Last Updated on martie 12, 2014

Jean Claude Van Damme filmează o reclamă la o marcă de bere la Bâlea Lac, vedeta afirmând că a realizat deja şase filme în România, ţară în care “se vede că oamenii muncesc foarte mult şi fac progrese semnificative zi de zi”.

La filmările de marţi de la Bâlea Lac, actorul a purtat un costum de blugi, cu cămaşă fără mâneci, deşi se înregistrau, potrivit meteorologilor, minus trei grade Celsius, iar stratul de zăpadă măsura 143 de centimetri.

Van Damme a declarat presei că a mai fost în România, realizând deja şase filme aici.van damme (3) (sutrsa: Ora de Sibiu)

“Vreau să îmi salut toţi fanii din România. Ştiu că aici am un fan club foarte puternic. Mă bucur să fiu din nou în România.

van-damme-balea-lac

De când am fost ultima dată se văd progrese mari, se vede că oamenii muncesc foarte mult şi fac progrese semnificative zi de zi”, a spus Van Damme, care s-a declarat încântat de peisaj.van damme (4)

Actorul a ajuns, luni după-amiază, la Bâlea Lac, cu un elicopter, fiind cazat la Caban Bâlea Lac. El va filma şi în cursul zilei de miercuri, echipa sa achitând Primăriei comunei Cârţişoara o taxă de 2.000 de lei pentru ocuparea spaţiului public.van damme (5)

Iniţial, echipa sa a vrut să-i aducă patul propriu, deoarece vedeta a cerut ca patul să fie mare şi salteaua dintr-o singură bucată, dar s-a renunţat la idee după ce a fost găsit un pat corespunzător în cabană. Van Damme a venit însă cu o parte din mâncarea pe care o consumă.van damme (6)

Despre reclama la care lucrează vedeta nu a făcut niciun comentariu, iar membri staff-ului au refuzat să prezinte detalii.

Previous Story

Fly Romania, o noua companie low-cost cu zoboruri catre Italia, Germania si Spania

Next Story

Bucegi Mountains (Malaiesti) Romania