Fly Romania, o noua companie low-cost cu zoboruri catre Italia, Germania si Spania

Last Updated on martie 14, 2014

Fly România, brandul sub care omul de afaceri intră cu Ten Airways pe piaţa zborurilor regulate, va începe operaţiunile pe 15 mai 2014.

Compania va opera zboruri pe cursele interne Bucureşti-Timişoara, Bucureşti-Tulcea, dar şi curse externe precum Bucureşti-Frankfurt, Bucureşti-Verona, Bucureşti-Genova, Bucureşti-Barcelona, Tulcea- Bergamo, Tulcea-Frankfurt dar şi Bucureşti-Antalya.

fly-romania

“În urmă cu şase ani am decis să investesc în aviaţie. Am cumpărat o companie şi vreme de cinci ani am avut neşansa să nu am parte de cel mai bun management. De un an şi ceva, Cătălin Buţu a preluat coonducerea companiei. Astăzi suntem în postura de a demara zboruri regionale prin Fly România, care după părerea mea sună bine”, a declarat Ovidiu Tender în cadrul conferinţei de presă la lansarea oficială. (sursa: economica.net)

Compania omului de afaceri, Ten Airways, a efectuat anul trecut 7.000 de ore de zbor şi a transportat 300.000 de pasageri pentru clienţii care au solicitat serviciile de chartere şi de închiriere.

“În această iarnă am ajuns la concluzia că pentru dezvoltarea companiei este necesară crearea unui departament de vânzare propriu, unde putem să ne asigurăm o poziţie. Am luat în calcul rutele unde este loc pentru încă un operator, doi sau chiar trei. Am vizat rute neacoperite. Aeroportul din Timişoara are un trafic business bun şi este acoperit de doi operatori. Există potenţial pentru încă doi operatori. Frecvenţa zborurilor Bucureşti-Timişoara va fi aproape zilnică, mai puţin sâmbăta”, a declarat Cătălin Buţu, directorul general al Ten Airways.

Pentru zborurile regulate, Fly România va folosi două aeronave MD-82 şi MD-83, cu o capacitate de 170 de locuri, care au aparţinut anterior companiei Alitalia, şi care au intrat recent în flota companiei. Acest lucru va permite Ten Airways continuarea operaţiunilor de charter şi închiriere ca şi până acum.

Previous Story

Trenul de mare viteza Arad – Brasov – Bucuresti – Constanta ar putea contribui major la cresterea economica

Next Story

Jean Claude Van Damme impresionat de Balea Lac. Iata ce zice despre Romania!