De vis ! Corona Brasov este in FINALA Ligii Mol la hochei !

Last Updated on martie 4, 2014

Ceea ce parea de necrezut, s-a transformat in realitate: Corona Wolves, a deposit Dab Docler in semifinale si s-a calificat in ultimul act al competitiei! In meciul decisiv, disputat in fata unor tribune arhipline, Corona Wolves – Dab Docler 2-1 (1-1, 1-0, 0-0).

Meciul a fost excelent condus tactic de echipa brasoveana care, la fel ca in ajun, a luptat cu o indarjire remarcabila si nu a lasat prea multe sperante castigatoarei de anul trecut a competitiei.

Chiar daca Dab Docler a deschis scorul in min. 6’49’’, “lupii” au intors rezultatul, la fel ca in meciul de duminica. De data aceasta a fost 2-1, cele 2 goluri ale echipei care intra in istorie fiind inscrise de Hietamaki (min. 9’15’’) si Peter Robert (min. 22’12’’).

corona-brasov

Echipa maghiara a incercat din rasputeri sa revina, insa s-a izbit de un zid de netrecut, care in repriza a treia a facut mare risipa de energie aparandu-se exemplar. Ultima parte a meciului a fost o excelenta demonstratie de tehnicitate si tacticizare a jocului, pentru ca echipa pregatita de Kari Rauhanen si Greg Lindqvist, a taiat cu sange rece, elanul unei echipe care incerca imposibilul. In uralele celor 2000 de spectatori, fluierul final a dezlantuit bucuria gazdelor, care au realizat o performanta istorica.

In finala, Corona Wolves Brasov va infrunta formatia slovaca Nove Zamky, dupa sistemul cel mai bun din 7 meciuri. Primele doua intalniri se vor disputa in Slovacia, duminica, 9 martie si luni, 10 martie iar primele meciuri pe patinoarul Olimpic Brasov sunt programate joi si vineri, 13 si 14 martie. (sursa: Primaria Brasov)

“E o certitudine acum, am facut istorie, am intrat in finala Ligii Mol. Pentru asta am luptat si pentru acest scop am depus toate eforturile. Dab a crezut ca va fi usor, ca suntem o echipa usor de invins dar, cum am spus si ieri, nu mai suntem dispusi sa mai lasam garda jos, vrem sa aratam tuturor ca noi, ca si echipa, contam. Acest spirit de echipa pe care il avem in acest moment, este fabulous si e greu sa pierzi acest sentiment. Am muncit mult, am crezut in aceasta calificare si acum vom sarbatori…doar o zi, intrucat ne vom apuca imediat de antrenamente pentru meciurile finalei cu Nove Zamky. Va fi macel, cu siguranta. Totusi, nu pot sa las sa treaca aceasta oportunitate, fara sa spun ca, in peste 20 de ani de experienta, nu am intalnit un asemenea public cum este acesta de la Brasov, este uluitor si trebuie sa spun ca, aceasta victorie, li se datoreaza, in egala masura si lor” a declarat antrenorul Coronei Brasov.

Previous Story

Brasov: Trasurile au iesit de proba pe strazile din Centru

Next Story

Cadou. Nico scoate brasovenii la cafea de 8 Martie!