Brasov: Producatorii din Napoli vor sa faca un festival al pizzei, in Piata Sfatului

Last Updated on martie 6, 2014

Asociația Producătorilor de Pizza din Napoli (Italia) a solicitat Primăriei Brașov să le pună la dispoziție un loc în municipiu pentru a organiza un festival al pizzei în luna august, a anunțat miercuri, într-o conferință de presă, viceprimarul Răzvan Popa.

piata-sfatului-brasov-2014

“Au depus deja solicitarea. În principiu suntem de acord pentru că așa ceva nu cred că s-a mai organizat în România. Este vorba de 10 zile pentru care ei au solicitat să li se pună la dispoziție un loc pe domeniul public, în Piața Sfatului. Vom vedea dacă rămâne Piața Sfatului sau alt loc. Pentru Brașov este un lucru inedit și cred că putem oferi ceva deosebit brașovenilor și turiștilor în luna august, o lună a concediilor. Nu au cerut nimic în plus, decât un loc pe domeniul public, pentru care vor plăti și taxa de ocupare a acestuia”, a spus viceprimarul. (sursa: agerpres.ro)

Edilul a mai precizat că Asociația Producătorilor de Pizza din Napoli, orașul în care s-a înființat prima pizzerie din lume, nu are deschisă deocamdată nicio firmă de profil în România și vor doar să promoveze acest produs culinar în țara noastră.

Previous Story

Un jurnalist se scuza in fata romanilor: „Asa am crezut eu, ca sunteti tigani”

Next Story

O priveliste grozava din Poiana Brasov