Brasov: Nicu Alifantis cinta la Sala „Patria“

Last Updated on martie 7, 2014

Braşovenii sînt invitaţi sîmbătă seară, de la ora 19.00, la sala „Patria“, la un concert Nici Alifantis. El revine la Braşov, în cadrul turneului naţional de promovare a ultimului album, „Mozaic Tour“. Turneu cuprinde 40 de concerte. Alfantis va cînta în spectacol atît piesele de pe acest ultim disc, cît şi toate cunoscutele lui referene. Nicu Alifantis spune că iubeşte acest ultim album ca pe „un nou născut“.

„Ce părinte nu-i poate dori odraslei sale tot ce-i mai bun? Vreau să-i pun lumea la picioare, să-l fac cunoscut, iubit, rîvnit, căutat, lăudat, pentru că-i al meu şi sînt mîndru de el“, a răspuns Alifantis, explincînd astfel de ce turnelul poartă numele albumului. Şi numărul concertelor din turneu are o semnificaţie. Sînt 40, adică tot atîtea cîţi ani au trecut de cînd Nicu Alifantis cîntă pentru sufletul oamenilor. (sursa: Monitorul Expres)

„Sînt 40 de ani de cînd slujesc necondiţionat, cu mult drag, cu respect, iubire şi recunoştinţă, în faţa Dumneavoastră, Publicul, şi vă datorez însăşi existenţa mea artistică“. Acestea ar fi doar cîteva argumente pentru care este obligatoriu ca braşovenii să nu rateze această şansă de a-l urmări pe viu pe Nicu Alifantis.

Previous Story

Brasovul de langa noi: Bastionul fierarilor

Next Story

Maria Baiulescu, cea mai puternica brasoveanca