Brasov: Casa Sfatului, Cetatea si Primaria – iluminate doua zile in albastru

Last Updated on martie 31, 2014

Pe 18 decembrie 2007 Adunarea Generală a Naţiunilor Unite a declarat ziua de 2 Aprilie drept Zi Internaţională de Conştientizare a Autismului. Asociaţia Copiii de Cristal (a părinţilor cu copii cu nevoi speciale – tulburări din spectrul autist, sindrom Asperger, ADHD, sindrom Down, PDD NOS şi tulburări asociate) va marca această zi printr-o serie de acţiuni care au menirea să atragă atenţia comunităţii asupra drepturilor copiilor cu dizabilităţi.

casa-sfatului-albastra

Astfel, miercuri, la Braşov, este programat, de la ora 11.00, un marș de susținere al persoanelor cu dizabilităţi, pe traseul Str. Republicii – Piaţa Sfatului, care se va finaliza cu eliberarea de baloane albastre cu heliu, precum şi un flash mob realizat de voluntari şi prieteni ai Copiilor de Cristal. Tot aici va fi amplasat un cort al Asociaţiei Copiii de Cristal, ocazie cu care vor fi distribuite materiale informative referitoare la tulburările din spectrul autist, iar terapeuţii centrului vor prezenta produse realizate de copiii şi adolescenţii cu autism în cadrul unei mini-expoziţii cu vânzare. (sursa: BZB)

Ziua se va încheia cu spectacolul Universul de Cristal, eveniment dedicat Zilei Internaţionale de Conştientizare asupra Autismului (ora 18.00, Centrul Cultural Reduta).
Pe 1 şi 2 Aprilie, începând cu orele 20.00, vor fi iluminate în albastru, Casa Sfatului, Cetatea Braşov şi Primăria Municipiului Braşov.

Previous Story

Brasovul te invita la Parada Junilor, de zilele orasului. Prezenta obligatorie !

Next Story

NASA a premiat opt elevi brasoveni si vrea sa-i cunoasca personal