(Video) Brasoveanul Remus Miron a inotat 24 de ore fara oprire pentru o cauza nobila. A reusit sa doboare recordul national, inotand distanta Bucuresti-Ploiesti

Last Updated on februarie 11, 2014

Braşoveanul a înotat 57.600 de metri şi a reuşit să strângă pentru Hospice 7.306 lei. El a reuşit astfel că doboare recordul naţional în cadrul competiţiei Ultra Swim Challenge 2014 ce a avut loc în weekend la Izvorani.

Alături de braşovean au mai intrat în bazin alte 150 de persoane, astfel că la final s-au strâns 10.000 de euro pentru Hospice Casa Speranţei. Remus Miron a ieşit epuizat din bazin după 24 de ore şi a slăbit 5 kilograme.

Alături de braşovean au mai intrat în bazin alte 150 de persoane, astfel că la final s-au strâns 10.000 de euro pentru Hospice Casa Speranţei. Remus Miron a ieşit epuizat din bazin după 24 de ore şi a slăbit 5 kilograme. (sursa: adevarul.ro)

Efortul depus de Remus Miron a fost unul foarte mare şi presupune o condiţie fizicăde invidiat. Pentru a face faţă provocării, braşoveanul s-a antrenat timp de doi ani. În fiecare săptămână a înotat câte 20 de kilometri în bazin. Nu este înotător de profesie, ci inginer. Banii strânşi în urma competiţiei vor fi folosiţi în tratamentul bolnavilor de cancer îngrijiţi de Hospice.

Previous Story

The Telegraph: Vacanta comunista in Brasov o noua atractie turistica

Next Story

Brasov: Calea Bucuresti ar putea deveni Calea Magnoliilor