De succes: O brasoveanca livreaza cosuri cu fructe proaspete companiilor

Last Updated on februarie 28, 2014

Companiile brașovene care vor să-și motiveze angajații au la dispoziție un nou tip de serviciu. S-a lansat primul serviciu de livrare fructe proaspete la birou.

Alina Cojocaru, owner la www.fructescu.ro, ne-a vorbit despre avantajele pe care le oferă acest tip de serviciu: “Compania își motivează angajații, oferindu-le zilnic fructe proaspete la birou, iar cheltuielile intră la categoria “beneficii” și pot fi deduse din taxele plătite către stat. Propunem managerilor din Brașov o acțiune lunară apreciată de angajații marilor companii, “Ziua fructelor la birou”, în cadrul căreia se pot bucura împreună de gustul fructelor de sezon. Deasemenea, serviciul nostru este valabil și pentru organizatorii de evenimente, conferințe sau întâlniri de afaceri.”

Pe www.fructescu.ro se poate alege coșul cu fructe dorit și ora la care se va face livrarea. Transportul este gratuit în Brașov și împrejurimi. (sursa: brasovultau.ro)

„Ideea a venit din partea unei companii cu 100 de angajaţi. Ei îşi doreau fructe la birou, iar noi am acceptat propunerea. Am crezut în potenţialul pe care îl poate oferi acest tip de serviciu şi altor companii din Braşov. Aşa s-a născut Fructescu”, spune Alina Cojocaru.

Previous Story

Reuters: Romanii salveaza satele italiene, devenite pustii dupa ce tinerii localnici le-au parasit. Putea fi “un colaps demografic”

Next Story

Brasov: Liga Mol. Calificarea in finala se joaca la Patinoarul „Olimpic”