Last Updated on decembrie 9, 2024
Brașoveanca Delia Botea, sufletul din spatele Asociației Care for Dogs, s-a calificat în finala campaniei„Omul anului 2024″, derulată de TVR.
„Tocmai m-au sunat de la TVR ca m-am calificat în finala pentru omul anului… Era să-mi cadă telefonul din mână. Vaaaai, cât de mult mă bucur. Aș zice că nu-mi vine să cred, dar nu vreau să credeți că nu am avut încredere în voturile voastre.
Ați avut încredere atât de multă în mine și mă simt mare și mică în același timp. Îmi bubuie sufletul în mine. Dansez de nebună pe unde apuc și mă bucur de ocazia asta incredibilă de a duce mai departe mesajul adăpostului Care for Dogs, de a spune mai departe mai multor oameni despre toate lucrurile minunate pe care le facem.
Ce trebuie să facem acum? Începând de azi până în 16.12.24 vă rog să mă votați cât mai mulți. Pentru că doar așa pot câștiga. Dacă reușesc să strâng cele mai multe voturi. Intrați pe linkul din primul comentariu, căutați numele meu, apăsați pe votez și apoi scroll până jos pe pagină și apăsați pe gata. E super simplu.
Vă rog din suflet să distribuiți cât mai mult mesajul acesta. Cu cât strâng mai multe voturi cu atât am șansa să câștig omul anului și să duc mesajul nostru mai departe. Vă mulțumesc în avans. Împreună suntem puternici”, a transmis Delia Botea, pe contul ei de Facebook, conform mytex.ro.
Până la finalul zilei de 16 decembrie, telespectatorii pot să-şi voteze favoritul pentru marele titlu „Omul Anului 2024”! Ca și anul trecut, acesta va fi desemnat în cadrul galei finale, care va avea loc pe 31 decembrie, în noaptea trecerii dintre ani, pentru a intra în Noul An cu un model de bunătate și de curaj.
Iată care sunt eroii sezonului 2 „Omul anului”:
Delia Vasiliu s-a dedicat unui proiect pentru dotarea secțiilor de terapie intensivă din maternități cu scopul salvării vieții bebelușilor născuți prematur.
Deși avea mâna ruptă, Matei Căbunea, de numai 14 ani, și-a smuls ghipsul şi a sărit în apă fără ezitare să-şi salveze prietenul de la înec.
Ancuța Iordănescu, prin „Asociația Copii pentru Viitor”, luptă pentru copiii și tinerii din medii defavorizate, după ce ea însăşi a ieşit din sărăcie prin forţe proprii.
Ionela Tudose-Ivan a transformat una dintre fostele case de protocol ale lui Ceaușescu în „Casa de protocol a oamenilor străzii”.
Medic de profesie, Ioana Vârtosu face imposibilul posibil, aducând hidroterapia ca metodă de alinare și recuperare pentru copiii cu probleme.
Un supererou pentru victimele războiului din Ucraina este Petru Gabor, „ Curierul speranței” care și-a riscat viața în misiuni umanitare în zonele de conflict.
Prin proiectul „Casa Share”, Bogdan Tănasă a reușit să construiască 35 de case pentru familii nevoiaşe.
Delia Botea, „Prietena celui mai bun prieten al omului”, a construit de la zero un adăpost dedicat în special câinilor bătrâni și bolnavi.
Raimonda Boian coordonează Asociația „O masă caldă”, oferind „Hrană pentru trup… şi suflet” oamenilor sărmani.
Fondatoarea Asociației „Părinte implicat”, Simona Podaru dezvoltă proiecte prin care copiii și adulții să comunice și să relaționeze mai bine.
Un adevărat erou este şi Florin Dobre, un polițist care a reuşit să salveze contracronometru un bărbat care căzuse cu mașina într-o prăpastie.
Ruxandra Căpușan este un adevărat înger pentru cei care trăiesc în satele izolate din Munții Apuseni.
Romeo Bolohan a fost primul student provenit din casele de copii din județul Suceava. Acum este el însuşi „Dascălul care predă speranța”.
Miki Ciobotaru luptă pentru integrarea persoanelor cu autism, demonstrându-ne că „Binele lucrează prin îngeri”.
Luciana Ludușan este o adevărată ambasadoare a tradițiilor românești în Italia, unde locuiește de mai bine de 30 de ani.
Iulian Angheluță a dus lumina în case uitate de lume și a schimbat viețile a mii și mii de copii și bătrâni.
Prin vlogging, Ovidiu Bob repovesteşte parcă scene din „Miorița”, adunând mărturii video despre viața deloc ușoară a ultimilor ciobani din stânele munților.
Filomela Salahoru predă de aproape 30 de ani elevilor cu dizabilități, dându-le încredere şi ducându-i pe culmile succesului.
„Eroi în calea apelor” sunt Andrei Neagu și Marian Ene, care au înfruntat pericolul viiturilor și au reușit să salveze 14 oameni.
Directorul „de școală nouă” Viforel Dorobanțu, dintr-un sat din Călăraşi, se laudă cu elevii cei mai interesaţi de şcoală şi dornici de învăţătură.