Dani Oțil, cu trenul la Brașov: „Cu mare teamă m-am urcat în tren/ Vinerea trecută am făcut trei ore până la Breaza din București”

Last Updated on noiembrie 7, 2024 Dani Oțil, cu trenul la Brașov: „Cu mare teamă m-am urcat în tren/ Vinerea trecută am făcut trei ore până la Breaza din București” 1

Dani Oțil a postat pe rețelele sociale un videoclip din gara Brașov și le mărturisea urmăritorilor săi că s-a urcat cu mare teamă în tren. Trenul CFR a plecat din Capitală cu o întârziere de trei minute și a ajuns la destinație cu 15 minute mai târziu. Prezentatorul a recunoscut că i se pare un timp decent, mai ales dacă se ia în considerare că în zilele noastre avioanele au ajuns să aibă întârzieri și de trei ore.

„Oameni buni și răi, de asta suntem influenceri, să și influențăm. Ies cu bucurie în suflet din gară, la Brașov. Cu mare teamă m-am urcat în tren (…) După ce vinerea trecută am făcut trei ore până la Breaza din București, azi am decis cu asociatul să mergem cu trenul.

Trenul a plecat cu trei minute întârziere, a ajuns cu 15 minute întârziere, mi se pare super decent, în condițiile în care avioanele zboară acum cu întârzieri acum de două, trei ore. Biletul luat de pe net, 3 click-uri, simplu, foarte decent. Îmi țin pumnii pentru diseară când s-ar putea să ajungem sau nu”, a mărturisit Dani Oțil pe InstaStory, conform RTV.

Ar fi fost bun și la Brașov. Primăria Sibiu a semnat contractul cu CFR pentru trenul periurban care va avea 13 stații. Fodor: „Vor beneficia în primul rând sibienii, dar și forța de muncă din localitățile învecinate”
Primăria Sibiu, în calitate de lider al asocierii care gestionează proiectul trenului periurban Sibiu, a semnat parteneriatul cu Compania Națională CFR SA care permite utilizarea infrastructurii feroviare existente și prin care CFR va oferi consultanță de specialitate în domeniu, anunță joi reprezentanții administrației locale printr-un comunicat de presă.

“Am parcurs o etapă importantă în acest proiect de care vor beneficia în primul rând sibienii, dar și forța de muncă din localitățile învecinate. Următorul pas în realizarea acestui obiectiv este elaborarea documentației pentru contractarea serviciilor de elaborare a studiului de fezabilitate. Apoi vom realiza proiectul tehnic și vom contracta lucrările efective. Pentru asigurarea finanțării din fonduri europene, vom depune proiectul în cadrul Programului Transport 2021-2027, pe linia dedicată trenurilor metropolitane,” spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, potrivit Turnul Sfatului.

În forma actuală, proiectul prevede 13 stații de-a lungul traseului, din care două stații pe teritoriul Șelimbărului și restul de 11 stații pe teritoriul Sibiului. Una dintre stații va fi chiar Gara Sibiu care va deveni un nod de transfer și intermodalitate a transportului urban. Prin urmare, și cei care fac naveta cu trenul dinspre alte localități, odată ajunși în Gară, vor putea utiliza trenul periurban pentru a-și continua deplasarea în oraș.

Advertisements
Previous Story

Roboții pompierilor din Brașov au început operațiunile la vagoanele cu benzină răsturnate

Next Story

O mamă şi fiul ei au fost găsiţi morți într-un apartament, înjunghiați