Se redeschide Bazinul Olimpic Brașov. George Scripcaru: „Bazinul Olimpic va fi redeschis pentru toată lumea

Last Updated on octombrie 23, 2024 Se redeschide Bazinul Olimpic Brașov. George Scripcaru: „Bazinul Olimpic va fi redeschis pentru toată lumea 1

Brașovenii sunt invitați la înot. Bazinul Olimpic se redeschide după luni bune în care a stat cu lacătul pe ușă, din cauza reparațiilor, care au început din 1 august și au fost încheiate cu întârziere.

Brașovenii, fie că vorbim de cei de la cluburile de performanță, fie că vorbim de cei care învață acum tainele înotului sau doar de cei care vor să se bucure de câteva ture de bazin, au la dispoziție o infrastructură modernizată și cu toate reparațiile necesare. S-au executat înlocuirea suprafețelor la cele două bazine, atât la cel mare, de 50m, cât și la bazinul mic, schimbarea și modernizarea sistemului de acces, precum și reparații la vestiare, dușuri și grupurile sanitare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Brașov, Sorin Toarcea, citat de Radio Romania Brasov.

Reparațiile la Bazin ar fi trebuit să fie încheiate la finalul lui septembrie, dar nici la jumătatea lunii octombrie acesta nu era deschis. Apoi, săptămâna trecută, fostul primar, Allen Coliban anunța că bazinul se redeschide până la finalul săptămânii pentru sportivi. Anunțul a fost făcut doar pe paginile de socializare. Bazinul nu a fost deschis însă nici măcar la începutul acestei săptămâni.

Primarul George Scripcaru spune că baza sportivă va fi deschisă „chiar dacă mai sunt de pus la punct câteva detalii”! „Bazinul Olimpic va fi redeschis pentru toată lumea: sportivi de performanță care au nevoie să se antreneze, copii care vor să învețe să înoate sau brașoveni care practică acest sport la nivel de amatori.

Mai sunt de pus la punct câteva detalii, dar acestea nu afectează siguranța celor care vor intra în bazin și nici condițiile în care se poate practica natația. De miercuri intrăm în normalitate”, a precizat Scripcaru, citat de Monitorul Expres.

Advertisements
Previous Story

Cine este Laura Crișan, femeia care ar fi ordonat atentatul cu bombă asupra tatălui său