Cum arată hotelul de patru stele al Simonei Halep din Poiana Brașov. Urmează marea deschidere

Last Updated on octombrie 22, 2024 Cum arată hotelul de patru stele al Simonei Halep din Poiana Brașov. Urmează marea deschidere 1

Simona Halep deține un hotel în Poiana Brașov și unul în Brașov. Lucrările la hotelul Simonei Halep din Poiana Brașov sunt pe terminate, anunță Click.

De cum intri în Poiană, chiar în dreptul indicatorului de la marginea vestitei stațiuni montane, pe partea stângă însă a drumului, dai cu ochii de un hotel nou-nouț, modern, de trei etaje, ce poartă numele Simona Halep Hotel.
Stabilimentul de patru stele este așezat chiar la intersecția căilor principale de acces în Poiana Brașov, la intrarea dinspre Brașov și cea dinspre Râșnov, și are o poziție privilegiată ce oferă vizitatorului o priveliște superbă spre pârtiile de schi de pe masivul Postăvarul.

Hotelul e situat pe strada Poiana Ruia 1 și este, de fapt, fosta pensiune Heraldic Club, pe care tenismena a achizițonat-o în urmă cu câțiva ani, și pe care acum a renovat-o și a transformat-o într-un hotel modern, de patru stele, un loc ce îmbină eleganța cu confortul, oferind oaspeților o experiență deosebită, după cum scrie Biz Brașov.

Cum arată hotelul de patru stele al Simonei Halep din Poiana Brașov. Urmează marea deschidere 2 Cum arată hotelul de patru stele al Simonei Halep din Poiana Brașov. Urmează marea deschidere 3

Hotelul este aproape terminat, urmând ca în următoarea lună să se lucreze doar la finisaje. Momentan, stabilimentul este încă închis pentru turiști.
Noul hotel Simona Halep are trei etaje și se bucură de facilități moderne, camere primitoare și peisaje montane spectaculoase. Având în vedere ritmul rapid al lucrărilor, șantierul e aproape de finalizare în următoarele săptămâni și, conform informațiilor obținute de la hotelierii din zonă, inaugurarea ar putea avea loc chiar de 1 decembrie.

De altfel, în urmă cu doar o săptămână, Simona a și anunțat că se mândrește cu noul hotel ce-i poartă numele, postând chiar o imagine spectaculoasă obținută dintr-o dronă de deasupra clădirii, pe rețelele de socializare.

Cum arată hotelul de patru stele al Simonei Halep din Poiana Brașov. Urmează marea deschidere 4

Noul clasament WTA: România, trei reprezentante în TOP 100. Pe ce loc a urcat Simona Halep
În Top 10 a reapărut rusoaica Daria Kasatkina (9), după victoria ei de la Ningbo.România are trei reprezentante în top 100, pe Sorana Cîrstea, care staţionează pe 69, pe Jaqueline Cristian, care a pierdut un loc şi e pe 74, şi pe Irina Begu, care a coborât trei poziţii, fiind acum pe 100, scrie Digi Sport.

Gabriela Ruse ocupă acum locul 122 după ce a coborât 26 de poziţii. Ana Bogdan e pe 109 (+2), iar Simona Halep pe 869, cu un salt de 7 locuri.

Advertisements
Previous Story

Medic legist din Brașov, martor al prinderii șoferului elvețian drogat: „Două mașini au fost poziționate ușor oblic, iar mașina aflată în urmărire a fost deviată în parapet”

Next Story

Brașovul – într-un județ mai mare. Proiect pentru reforma teritorială: rămân 8 județe, dispar sectoarele din București, orașe cu minimum 20.000 de locuitori și comune cu minimum 3.000 de locuitori