Cristian Cioacă își lansează cartea biografică. Mama lui Cioacă: „Băiatul meu vrea să publice o carte pe care a scris-o în închisoare”

Last Updated on octombrie 22, 2024 Cristian Cioacă își lansează cartea biografică. Mama lui Cioacă: „Băiatul meu vrea să publice o carte pe care a scris-o în închisoare” 1

Cristian Cioacă a scris o carte biografică și caută o editură care să o publice. FANATIK a mers acasă la mama lui Cristian Cioacă, în comuna argeșeană Uda, acolo unde soțul Elodiei a locuit câteva luni după ce a fost eliberat din închisoare, în august 2023. Situată la 45 de kilometri de Pitești, localitatea este una mai degrabă izolată, cu un drum care șerpuiește prin mijlocul unei păduri.

Și eu, ca mamă, am făcut pușcărie în acești zece ani pe care el i-a petrecut la închisoare. Atât de mult am suferit din cauza faptului că el a stat acolo nevinovat. Sufletul meu s-a mai liniștit deoarece în fiecare seară citesc cărți religioase. Dumnezeu este mare și are grijă de noi, am încredere că adevărul va ieși până la urmă la iveală.

Mă ocup de gospodărie, am livada asta cu pruni și meri, dar sunt supărată că anul ăsta nu prea s-au făcut fructe, din cauza secetei. Pentru că am casa la marginea pădurii, mai am necazuri cu porcii mistreți și cu urșii care dau târcoale gospodăriei. Urșii au apărut de curând, au fost relocați de prin alte locuri, că la noi în sat nu erau deloc până acum un an sau doi. Eu am lucrat la o bancă, multe ore le petreceam la birou, așa cum acum mă bucur la bătrânețe că stau multe ore în aer liber”, a explicat mama lui Cristian Cioacă, într-o discuție cu reporterii FANATIK.

Florica Cioacă a refuzat să ia parte la ”dezbaterile naționale” legate de cazul Elodia, atât pe vremea OTV-ului, cât și ulterior. Femeia este ușor reticentă față de jurnaliști, pentru că știe că fiul ei nu este un ”favorit” al presei. Acesta este și motivul pentru care femeia refuză să se lase fotografiată. Ea spune, însă, că ”adevărul” se va afla, pentru că fiul ei a scris deja o carte pe care se pregătește să o lanseze.

Este vorba despre un roman autobiografic, pe care Cristian Cioacă l-a scris în cei zece ani petrecuți în spatele gratiilor. Un soi de jurnal, în care autorul și-a notat trăirile pe care le-a avut în toți anii în care a fost acuzat de moartea Elodiei și, ulterior, a și plătit pentru asta cu propria libertate.

Băiatul meu vrea să publice o carte pe care a scris-o în închisoare, e despre ce a trăit el în tot această perioadă. E ca un fel de jurnal, în prezent își caută o editură care să i-o publice, eu cred că lumea ar fi interesată să afle punctul de vedere al lui Cristian Cioacă”, a mai afirmat Florica Cioacă.

Potrivit femeii, Cristian Cioacă a terminat de scris cartea și chiar a intrat în discuții cu o editură. Cel mai probabil, manuscrisul ar putea să apară pe piață în prima parte a anului 2025.

Cristian Cioacă și-a refăcut viața! Din ce face bani fostul soț al Elodiei Ghinescu
Cristian Cioacă se află în atenția publicului încă de acum 17 ani, când soția sa, Elodia Ghinescu, a dispărut fără urmă. Fostul polițist a fost condamnat, la vremea respectivă, la nu mai puțin de 15 ani și 8 luni de închisoare, iar anul trecut, în luna august, a fost eliberat. Ajuns acasă, bărbatul a început o nouă viață și s-a reprofilat, scrie Pro Tv.

În mod firesc, Cristian Cioacă nu s-a mai putut întoarce la profesia sa, aceea de polițist, așa că după eliberarea din spatele gratiilor a devenit șoferul avocatei sale, Maria Vasii.

Advertisements
Previous Story

Ziua Internațională a Leopardului Zăpezilor la Zoo Brașov

Next Story

Trei bărbați au înscenat accidentul în care un autoturism de lux a fost făcut “sandviș” într-o stație de autobuz