Milionarul Adrian Marţian a fost eliberat din arest. Acesta susţine că şi-a recuperat copiii de la un grup de răpitori. Ar fi plătit 400,000 de euro

Last Updated on octombrie 20, 2024 Milionarul Adrian Marţian a fost eliberat din arest. Acesta susţine că şi-a recuperat copiii de la un grup de răpitori. Ar fi plătit 400,000 de euro 1

Afaceristul Adrian Marţian a fost eliberat din arest. Procurorii l-au acuzat că a contribuit la trecerea ilegală în Serbia a minorilor de care oricum nu avea voie să se apropie. Însă probele nu l-au convins pe judecător. Marţian susţine că a plătit o sumă uriaşă pentru eliberarea copiilor săi, scrie Observator Tv. Asta în timp ce mama celor mici îl acuză că el a înscenat, de fapt, răpirea.

Reporter- Adrian Marţian: – Sunteţi un om liber, domnule Marţian!
Dacă domnul judecător a considerat că pot fi un om liber este decizia dânsului. Eu cred că este un profesionist.

După aproape 36 de ore de când a fost adus din Serbia, Adrian Marţian este un om liber.
“Soluţia cea corectă este cea de respingere a propunerii de arestare preventivă. În condiţiile acestea noi vrem să evidenţiem faptul că procedura a fost una extrem de corectă, s-au respectat regulile procedurale, şi soluţia luată de domnul judecător reflectă realitatea”, a declarat Eugen Iordăchescu, avocat.

Acuzat de procurori că a contribuit la ieşirea din ţară a celor trei copii, milionarul a negat în permanenţă acest lucru. Şi l-a convins pe judecător. Aseară, a plecat spre casă cu un singur gând.
Surse din anturajul lui Marţian spun că ar fi dat 400 de mii de euro răscumpărare.
“Pentru copiii mei plătesc oricât. Adevărat este că s-a plătit”, a declarat Adrian Marţian.

Eliberat a fost şi un presupus complice – fiul proprietarului casei din Sântandrei în care stăteau cei trei copii.
“A avut complici cu siguranţă. Italienii care au răpit copiii scriu în limba română, cu diacritice române mesajele”, a declarat Roxana Marţian, mama copiilor.

Copiii, dați dispăruți chiar de către tată
Trei fraţi din Hunedoara au fost daţi dispăruţi luni, 14 octombrie, chiar de tatăl lor, milionarul Adrian Marțian, care îi luase cu el. Minorii erau în grija unei bone. Cu o zi în urmă, cei trei copii au fost văzuți într-o benzinărie, alături de un bărbat, într-un Mercedes alb cu numere de Cluj, iar mașina era a tatălui lor, Adrian Marțian, potrivit unor surse, conform Libertatea.

Luni, aceeași mașină a fost văzută din nou, era condusă de un alt bărbat, dar copiii nu mai erau în autoturism. Primul bărbat cu care au fost văzuți copiii a fost localizat în apropiere de Porțile de Fier, la Dunăre.

Marţi, în spaţiul public a apărut un clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor. Ei spuneau că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată.

Potrivit unor surse, miercuri seară, Marțian l-a sunat pe procurorul de caz și i-a spus că are promisiunea că o să fie contactat în cursul nopții și că va lua copiii noaptea, apoi va pleca cu ei în Rusia.

Joi dimineață, 17 octombrie, la ora 5:00, tatăl minorilor a trimis un video cu copiii la el în mașină, pe numărul de telefon al procurorului, iar la amiază, Adrian Marțian și cei trei copii au fost găsiți de polițiști în Serbia.

Previous Story

Fenomenul meteorologic care ar putea aduce o iarnă extrem de geroasă. Roxana Bojariu, climatolog: “Există o probabilitate mai mare de a avea episoade severe de iarnă în Europa și America de Nord.”

Next Story

Brașov. Femeie răpită, salvată de polițiști la un filtru rutier