Un băiat de 10 ani a plecat de acasă ca să adune PET-uri pentru a strânge bani pentru o trotinetă. A fost găsit de jandarmi înghețat, sub un pod

Last Updated on octombrie 18, 2024 Un băiat de 10 ani a plecat de acasă ca să adune PET-uri pentru a strânge bani pentru o trotinetă. A fost găsit de jandarmi înghețat, sub un pod 1

Jandarmeria anunță că a găsit un băiat de 10 ani care a fugit de acasă ca să strângă bani pentru o trotinetă. A doua oară, anunță Stirile Pro tv.

Acum o lună, copilul din Dâmbovița a plecat de acasă pentru a aduna pet-uri pe care să le vândă, iar cu suma rezultată să își cumpere trotineta. Cum a ieșit din satul natal, s-a rătăcit. Și atunci a fost adus acasă de jandarmi, scrie Antena 3.

Doar că și de această dată micuțul a plecat de la școală cu același scop, să poată strânge bani ca să își cumpere trotineta mult visată.
Pentru că nu s-a întors acasă, bunica speriată a anunțat autoritățile despre dispariția lui.

Jandarmii prahoveni au reușit să îl identifice în jurul orei 23:00, la 40km distanță de satul în care locuiește. Se afla sub un pod, pe lângă centura orașului Ploiești.
L-au dus în mașină, la căldură, pentru că era înghețat, și i-au dat apă și hrană. Mai apoi, au luat legătura cu colegii polițiști care l-au dus în siguranță acasă, în comuna Bucșani, din județul Dâmbovița.

Previous Story

Surse: Copiii lui Adrian Marţian, scoşi din ţară, pe rând, de mai multe persoane. Acesta își acuză fosta soție: „Răpitorii i-au luat pe copii la comanda mamei sau a amantului”

Next Story

Brașov. Au început lucrările la pistele pentru biciclete. Lucrările la banda specială de autobuze au fost sistate