Surse: Copiii lui Adrian Marţian, scoşi din ţară, pe rând, de mai multe persoane. Acesta își acuză fosta soție: „Răpitorii i-au luat pe copii la comanda mamei sau a amantului”

Last Updated on octombrie 18, 2024 Surse: Copiii lui Adrian Marţian, scoşi din ţară, pe rând, de mai multe persoane. Acesta își acuză fosta soție: „Răpitorii i-au luat pe copii la comanda mamei sau a amantului” 1

Surse Observator spun că anchetatorii au deja un cerc de suspecţi şi refac în aceste momente tot traseul parcurs de copii. Au fost ridicate imagini filmate de camerele de supraveghere din mai multe judeţe. Copiii ar fi fost scoşi din ţară, de mai multe persoane, înainte să fie daţi în consemn la frontieră.

Nu am fost nicăieri, unde să am fost?! Mi-am găsit copiii! Cum, legal!”, a spus Adrian Marţian. Relaxat şi zâmbitor. Aşa a apărut Adrian Marţian în faţa jurnaliştilor. Flancat de poliţişti, în punctul de frontieră Porţile de Fier le-a spus tututor că nu a greşit cu nimic. “Eu nu am putut să-i scot (n.red. din ţară), doamnă, niciodată!”, a spus Adrian Marţian în faţa reporterilor, conform Stirile Pro Tv.

Adrian Marţian şi cei trei copii ai săi au traversat în jurul orei 6 dimineaţa punctul de trecere Porţile de Fier 1. Copiii acestuia au fost preluati de Direcţia de Protecţie a Copilului, iar in acelasi timp tatal acestora a fost dus la audieri in Deva.

Pentru moment copiii vor fi duşi în plasament, în regim de urgenţă într-un centru al statului. Potrivit legii exista un ordin judecătoresc prin care fraţii ar fi trebuit să fie în grija mamei, doar că ei au refuzat mereu acest lucru.

“Iubiţi-vă copiii ca mine! Dacă aveţi copii, trebuie să faceţi la fel, credeţi-mă!”, a spus Adrian Marţian.

Milionarul a acuzat-o pe mama copiilor lui că ea e cea care a pus la cale răpirea acestora, scrie RTV. „Răpitorii i-au luat pe copii la comanda mamei sau a amantului. Nu comentez nicio acuzație, fiecare are dreptul să spună ce vrea. Nu voiam să merg nicăieri cu copiii, ce puteam să fac, să-i abandonez pe copii?”.

Reporter: Ați refuzat să comunicați cu autoritățile române?
Adrian Marțian: Dumneavoastră știți mai bine care e poziția mea față de autorități. În ce situație am ajuns aici cu copiii din cauza nedreptății. Pentru copii fac, nu pentru mine. Erau străini răpitorii, am vorbit cu ei în italiană.

Reporter: Ce i-a determinat să-i aducă la dvs dacă erau răpiți la comanda mamei?

Adrian Marțian: Am înțeles că nu a respectat o înțelegere.

Ce spune Roxana Marţian, mama copiilor
Nu aveam cum să orchestrez această răpire pentru că eu eram în măsură să-mi iau copiii fără să-i răpesc. Eu am spus şi poliţiei, eu mă duceam la IPJ şi strigam în gura mare că mi-am recuperat copiii, în niciun caz nu i-aş fi ascuns, spune Roxana Marţian, mama copiilor, conform Observator Tv.

Anchetatorii au ridicat imagini de pe camere de supraveghere din aproape jumătate de ţară şi vor să afle cum au trecut graniţa cei trei copii. Surse Observator spun că aceştia ar fi ieşit din ţară pe rând, între 13 şi 17 octombrie cu ajutorul mai multor persoane care acum sunt în cercul de suspecţi.

A avut complici cu siguranţă. Italienii care au răpit copiii scriu în limba română, cu diacritice române mesajele. Toată frustrarea şi ura pe care o are Marţian în el a băgat-o în copii timp de doi ani şi jumătate”, mai spune Roxana Marţian, mama copiilor.

Previous Story

În Brașov miroase iar „bine”, până în 10 noiembrie. De ce nu interzic autoritățile fertilizarea cu gunoi în jurul Brașovului? 

Next Story

Un băiat de 10 ani a plecat de acasă ca să adune PET-uri pentru a strânge bani pentru o trotinetă. A fost găsit de jandarmi înghețat, sub un pod